Knjiga gostiju

Ova stranica je isključivo namenjena Vašim komentarima na rad ovog sajta. Ako su Vam potrebne druge informacije, ako želite izneti komentare i pitanja druge prirode, nemojte to činiti ovde jer će Vaši upisi biti izbrisani bez prethodnog obaveštenja. Ukoliko ne možete da nađete nešto što Vas zanima ili imate pitanja za nas, obratite nam se na odgovarajuće kontakt e-mail adrese ili putem telefona. Komentari koji nisu vezani za rad sajta, kao i psovke, direktno vređanje, nepristojno izražavanje, upisivanje jedne osobe pod različitim imenima i reklamiranje drugih sajtova, proizvoda ili usluga, zabranjeni su i biće usklađeni sa pravilima sajta ili neće biti objavljeni. Hvala što iznosite Vaše utiske, kritike i predloge o našem radu.Ukoliko prijavljujete grešku možete nam ostaviti telefon kako bismo vas kontaktirali isključivo za eventualne dodatne podatke.

Najnoviji upisi

Katarina
18.04.2018
Sajt je odličan :) Sve informacije, vezane za studentske aktivnosti, su na jednom mestu. Pregledno, koncizno, konkretno. Samo tako nastavite :)
Hvala Katarina :)
Janos F.
05.08.2013
Sajt je sjajan, sa smo jednom zamerkom. A to je, da kad nekom konkursu prodje rok za apliciranje, link ka tom konkursu vise ne radi, samo se pojavi "404 stranica vise ne postoji". Meni licno mnogo znaci da vidim ko je organizovao neki seminar, konferenciju i uvek pronadjem korisne informacije iako je rok za prijavljivanje prosao. Stvarno bi bilo sjajno ako bi to u bliskoj buducnosti promenili,kao sto je bilo pre.
Hvala za komentar. Uzećemo i to u obzir. Pozdrav.
Stefan Pejcic
29.06.2013
Dizajn sajta pod hitno da se menja. Slova pocinju s same ivice leve strane, sve izgleda razvuceno.. -_-
Pozdrav Stefane, postoje sitnice koje menjamo i dorađujemo. Komentar vezan za početak teksta uz samu ivicu je na mestui uzeto je u obzir.
dijana
27.06.2013
sve objavljene stipendije imaju rok podnošenja za par dana tako da se ne mogu skupiti dokumenti i podnijeti aplikacija - npr. sve što je stiglo na meiling listu danas 27.06. ima rok 30.06. a najkasnije 01.07.Danas je četvrtak, što bi značilo da se može aplicirati samo još jedan dan
Dijana, sve stipendije koje se postavljaju se šalju na mailing listu prilikom same postavke, ali i nedelju dana pred istek. Zato je delovalo da je ta stipendija kasno poslata na mailing listu, jer si verovatno propustila onu koja je poslata prilikom samog ubacivanja stipendije na sajt. Žao nam je što ipak nisi mogla da ugrabiš priliku i apliciraš, ali se nadamo da će neka druga uskoro naići na vreme. Potrebno je da pratiš svaku mailing listu koja stigne da bi na vreme prikupila dokumenta za stipendiju koja ti je interesantna. Pozdrav.
Nada
25.06.2013
Sajt je odličan, jedan od boljih koji posjećujem sa ovom tematikom. Koncizni, informativni...5
Nado, zahvaljujemo ti se na rečima hvale i podrške :) Nadamo se da će ti vremenom postati sve korisniji i da ćeš pronaći sve informacije koje te zanimaju.