Rok za prijavu na ovaj konkurs je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih konkursa.

Budućnost obrazovanja – Ericsson konkurs „Innovation awards 2015“


Telefon:
na upit
Prijava na:
na upit
Website:
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije
Oblast:
Informacione tehnologije
Vrsta/tip programa:
Tehnologije, Biznis ideje
Zemlja:
Srbija,
Jezik:
Srpski
Nagrada:
Novčane nagrade

Kompanija Ericsson pokrenula je šesti po redu „Innovation Awards“ nagradni konkurs za studente. Tema ovogodišnjeg konkursa je „Budućnost obrazovanja – kako da obrazovanje svima postane dostupno“.

U Ericssonovoj viziji Umreženog društva, tehnologije iz korena menjaju načine na koje organizujemo naš život i menjamo poslovanje i celokupnu zajednicu. Koristeći prednosti novih tehnologija, studenti i profesori postaju glavni pokretači promena. Upravo zato, nove veštine kao i želja za stalnim proširenjem znanja postaju izuzetno značajne.

Na Ericssonovom „Innovation awards 2015“ konkursu očekuju se dobre ideje od studenata iz celog sveta. Pobednik konkursa biće nagrađen sa 25.000 evra, drugoplasirani sa 10.000 evra, dok je za trećeplasirani tim predviđena nagrada od 5.000 evra. Takođe, svi polufinalisti imaće priliku da se lično predstave i dobiju praksu ili stalno zaposlenje u kompaniji Ericsson.

Konkurs je otvoren za timove od dvoje do četvoro studenata, sa poslednjim rokom za prijavu do 3. decembra. Za više informacija posetite www.ericsson.com/innovationawards.