Vesti i dešavanja

Izaberi kategoriju

Vebinar: Studiraj u Srbiji

Fondacija Tempus organizuje vebinar u utorak, 30. marta, u 16 časova, namenjen stranim studentima zainteresovanim za upis ili nastavak studija u Srbiji.

Rok za prijavu: 30.03.2021.
Program za studente

Prezentacija: Studentske razmene kroz programe Erazmus+ i CEEPUS

Dogadjaj koji zajedno organizuju Fondacija Tempus i Studentski kulturni centar Beograd je namenjen aktuelnim i budućim studentima osnovnih, master i doktorskih studija na visokoškolskim ustanovama u Srbiji koji su zainteresovani da jedan deo svojih studija provedu na stipendiranoj…

Rok za prijavu: 25.03.2021.
Program za studente

Vebinar: Kako kreirati novi Europass CV?

Ova praktična onlajn sesija namenjena je studentima, učenicima, mladima, nastavnicima, zaposlenim osobama i tražiocima posla, kao i svim osobama koje žele da saznaju kako se koristi inovirana Europass platforma.

Rok za prijavu: 16.03.2021.
Program za studente

Vebinar: Studentske razmene kroz programe Erazmus+ i CEEPUS

Vebinar je namenjen studentima i budućim studentima osnovnih, master i doktorskih studija na visokoškolskim ustanovama u Srbiji koji su zainteresovani da jedan deo svojih studija provedu na stipendiranoj studentskoj razmeni u okviru programa Erazmus+ i CEEPUS.

Rok za prijavu: 12.03.2021.
Program za studente

Vebinar: Eurodesk – prilike za mobilnost studenata i mladih

Vebinar je namenjen svim studentima, mladima i osobama koje rade sa mladima (omladinskim radnicima), koji su zainteresovani da saznaju više o prilikama za mobilnost mladih u Evropi i drugim korisnim aktuelnim informacijama na tu temu.

Rok za prijavu: 05.03.2021.
Program za studente

Essay Prize for Global Priorities Research

The Global Priorities Institute (GPI) is pleased to announce an essay prize inviting submissions on topics in global priorities research from graduate students currently pursuing master’s level courses in philosophy. The winning entry will be published as a working paper on GPI’s…

Rok za prijavu: 01.07.2021.
Nagradni konkurs

Da li studenti mogu da računaju na dodatni ispitni rok?

Ministarstvo prosvete preporučilo je da visokoškolske ustanove Srbije omoguće studentima dodatni ispitni rok u ovoj školskoj godini. Preporuka je doneta na zahtev Studentske konferencije akademija i visokih škola, a dopis je prosleđen i Studentskoj konferenciji Univerziteta…

Postavljeno: 26.02.2021.
Vest

Mladi ne znaju kako da se obrate službi za zapošljavanje

Mladima u Srbiji veoma teško da se suoče sa činjenicom da posle najmanje četiri godine školovanja, oni nisu osposobljeni za rad na tržištu i da zapravo tek treba da počnu da uče i razvijaju praktična znanja i veštine.

Postavljeno: 26.02.2021.
Vest

Konkurs za volontere - CEDEM

Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih (CEDEM) kreće u potragu za novim volonterima!

Rok za prijavu: 02.03.2021.
Program za studente
 1 2 > ››

Konkuriši na praksu