Rok za prijavu na ovaj konkurs je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih konkursa.

Naj Student - više od studiranja

Konkurs za 22. Međunarodni video festival Videomedeja


Telefon:
na upit
Prijava na:
Website:
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije
Oblast:
Informacione tehnologije, Filmska umetnost, Digitalna umetnost
Vrsta/tip programa:
Foto i video konkursi, Tehnologije, Ostalo
Zemlja:
Srbija,
Jezik:
Srpski
Nagrada:
na upit

Raspisan je Konkurs za 22. Međunarodni video festival Videomedeja. Festival će se održati u periodu od 31. avgusta do 2. septembra u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine, a konkurs je otvoren od 1. marta i trajaće do 31. maja 2018. godine.

 

Kao i prethodnih godina Udruženje za video umetnost Videomedeja traži nove umetničke video radove, kratke filmove, medijske instalacije, audio-vizuelne nastupe, url projekte, open source aplikacije. Pored toga, bilo bi nam veoma drago da primimo predloge od urednika i producenata / distributera za netakmičarski revijalni deo programa.

 

Kategorije: Video / Film | Medijske instalacije | Url projekti / Open source aplikacije | Audio-vizuelni nastupi

 

Prijave su postavljene na sajtu i umetnici mogu lako i besplatno da pošalju svoje umetničke radove direktno preko internet formulara.

 

Više o uslovima prijavljivanja može se pronaći na sajtu.

 

Međunarodni video festival Videomedeja je osnovna aktivnost udruženja Videomedeja. Ova u potpunosti neprofitna manifestacija održava se svake godine u trajanju od nekoliko dana. Festival se sastoji od takmičarskog programa i različitih pratećih programa koji se, u zavisnosti od trenutne produkcije i koncepcije, dešavaju u Novom Sadu.