Vesti i dešavanja

Izaberi kategoriju

Studenti: Peticija - da ne biramo između izolacije i budžeta

Predstavnici jedne studentske inicijative predali su danas Ministarstvu prosvete peticiju sa preko 6.000 potpisa, a traže dodatni ispitni rok za sve studente i mogućnost naknadnog polaganja ispita za trenutno zaražene, uz upozorenje da studenti ne treba da budu u situaciji da…

Postavljeno: 06.07.2020.
Vest

Niški studenti odolevaju koroni

U Nišu koronom su zaražena dva studenta Prirodno-matematičkog fakulteta. Oni imaju lakšu kliničku sliku i izolovani su, a na Prirodno-matematičkom fakultetu preduzete su sve mere koje je naložilo resorno ministarstvo kao i Krizni štab. U Studentskom domu u Nišu nema zaraženih…

Postavljeno: 06.07.2020.
Vest

Studenti imaju 5 zahteva, najavljena dalja okupljanja

Nekoliko stotina studenata okupilo se u petak oko 10 časova na platou ispred Filozofskog fakulteta, nastavljujući tako započete proteste. Izneli su pet zahteva, za koje im je nakon konsultacija sa Ministarstvom, rečeno da će do ponedeljka biti doneta odluka.

Postavljeno: 06.07.2020.
Vest

Rektorka: Studenti sa pravom negoduju

Rektorka Univerziteta u Beogradu Ivanka Popović kaže za Nova.rs da je najava predsednika Srbije da će biti zatvoreni studentski domovi bila neprijatno iznenađenje i da su studenti zbog toga sa pravom negodovali.

Postavljeno: 06.07.2020.
Vest

Aleksa Konstantinov diplomirao na MIT u Bostonu

Diploma prestižnog univerziteta, koju je stekao pre nekoliko dana, i više je nego dovoljna da nastavi da uživa u “američkom snu”. Baviće se finansijskom matematikom u jednoj firmi u Čikagu, ali će mu, kako priznaje, Boston ostati u srcu.

Postavljeno: 02.07.2020.
Vest
 1 2 > ››

Konkuriši na praksu