Rok za prijavu na ovaj konkurs je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih konkursa.

Naj Student - više od studiranja

Nagradni konkurs za dizajn vozila ‘’car-wrapping’’ H&E


Telefon:
na upit
Prijava na:
Website:
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije
Oblast:
Dizajn
Vrsta/tip programa:
Umetnost i dizajn
Zemlja:
Bosna i Hercegovina,
Jezik:
Srpski
Nagrada:
250e

Pozivamo sve kreativce, grafičke dizajnere kao i kreativne marketinške agencije da nam pošalju svoje radove za dizajn naljpenica “car-wrapping” za naša vozila. Naša dva kombija Daily Iveco 70 C1 17HV 2018 i Fiat doblo cargo maxi 2018 čekaju novo odijelo.

 

Najuspješniji rad nagrađujemo sa 250 evra.

 

Učesnici konkursa:

Svi imaju pravo učešća.

 

Kriterijumi za izbor najuspješnijeg rada

 

Prvi kriterijum je da na najbolji način idejnim rješenjem predstavite našu firmu i privučete pažnju potencijalnih kupaca. Podstičemo učesnike konkursa da sami predstave svoje rješenje i ideje koje će simbolizovati orginalnost i inovativnost naše kompanije Hidroinženjering & Economic.

 

Upustvo za izradu idejnog rješenja:

 

  • Kada je riječ o kreativnosti i detaljima, učesnici imaju apsolutnu slobodu, ali možemo vam pomoći i reći da volimo da budemo prepoznatljivi sa našom djelatnošću, poznati našim kupcima i saradnicima. Ne sviđa nam se da budemo samo slika kupatila nepovezanog sadržaja.
  • Cijenimo da su linije, dimenzije i priprema štampe usklađene za auto (cast) foliju. Odijelo treba dobar materijal.
  • Dizajn auto grafike može biti parcijalan ili kompletan, obucite ih po Vašoj modi.
  • Konkursni rad mora biti dostavljen u JPEG u izvornom formatu ( PSD, AI, CDR sa svim pripadajućim materijalima, fotografijama, fontovima) u visokoj rezoluciji (300 dpi) .
  • Potrebno je prilagoditi dimenzije za štampu.
  • Svaki učesnik može dostaviti najviše dvije verzije idejnog rješenja.
  • Potrebno je da su boje usklađene sa logom firme koji se nalazi na sledećem linku: https://we.tl/h6OSfYyF1m Ispod logotipa H&E koji ide sa dizajnom potrebno je da piše puni naziv firme, adresa i broj telefona. Potrebno je da je pozicija logotipa na vratima vozila.
  • Vozila su bijele boje.

 

Sva idejna rešenja moraju biti originalan rad i vlasništvo učesnika konkursa. Idejna rešenja ne smeju biti ranije objavljivana ili poslata na neki drugi konkurs.

 

Kriterijumi ocjene radova:

 

Komisija će vršiti ocjenjivanje i izbor dostavljenih radova na osnovu toga da li su urađeni u skladu sa uputstvima za izradu idejnog rješenja, da li su inovativni i kreativni, jasni i aktuelni, kao i primjenjivi.

 

Ukoliko ni jedan od prispjelih radova ne zadovolji, komisija može da proglasi konkurs neuspješnim.

 

Odluka komisije je konačna.

 

Radove možete slati na email: info@hidroinzenjering.com. Konkurs ostaje otvoren do 22.07. 2018. Autor će biti nagrađen za svoj rad u iznosu od 250 evra.

 

Očekujemo Vaš moderan dizajn!