Rok za prijavu na ovaj konkurs je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih konkursa.

Naj Student - više od studiranja

Počinje drugi Wizz izazov za mlade - Najboljima besplatne godišnje avio-karte


Telefon:
na upit
Prijava na:
Website:
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije
Oblast:
na upit
Vrsta/tip programa:
Biznis ideje, Ostalo
Zemlja:
Srbija,
Jezik:
Engleski
Nagrada:
Besplatne godišnje avio-karte

Aviokompanija Wizz Air pokreće drugi WIZZ izazov za mlade, međunarodno takmičenje u rešavanju poslovnog slučaja koji studentima fakulteta i viših škola omogućava da predstave svoj potencijal i dođu do inovativnih, nesvakidašnjih ideja u rešavanju poslovnog izazova koji je zadala ova kompanija.

 

Učesnici WIZZ izazova za mlade će steći profesionalno iskustvo, saznati više o poslovanju jedne od avio-kompanija sa najbržom stopom rasta u Evropi i ako uđu u uži krug, predstave svoj koncept profesionalcima WIZZ-a lično na događaju u Budimpešti. Najbriljantnijim mladim umovima Evrope omoćava se da iskažu svoje sposobnosti i kreativnost u razvoju plana za rešavanje pravog poslovnog slučaja.

 

Pobednici takmičenja će biti nagrađeni prilikom da besplatno putuju tokom cele godine u okviru WIZZ mreže, koja trenutno nudi preko 600 linija koje povezuju 145 destinacija u 44 zemlje, dok će drugoplasirani i trećeplasirani takmičari dobiti besplatne povratne karte – koje mogu da iskoriste za odmor iz snova ili nastavak studija u inostranstvu.

 

Do 25. marta 2018. godine, aktivni studenti osnovnih i master studija na univerzitetu ili višoj školi u okviru WIZZ mreže mogu da se prijave za takmičenje na adresi www.wizzyouthchallenge.com.

 

Svi prijavljeni timovi će dobiti studiju slučaja i detaljna uputstva i dodatni materijal 26. marta 2018, a u obavezi su da svoj odgovor dostave do 16. aprila 2018. godine. 

 

Timovi sa najboljim studijama slučaja će biti pozvani da učestvuju na događaju u Budimpešti 9. i 10. maja 2018.

 

Više informacija o WIZZ izazovu za mlade, nalazi se na sajtu projekta.