Rok za prijavu na ovaj konkurs je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih konkursa.

Naj Student - više od studiranja

Tradicionalno takmičenje u pisanju eseja u organizaciji „Goi Peace Foundation“ i Unesko-a


Telefon:
na upit
Prijava na:
Website:
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije
Oblast:
na upit
Vrsta/tip programa:
Knjizevni konkursi
Zemlja:
Srbija,
Jezik:
Engleski
Nagrada:
na upit

Ovogodišnja tema tradicionalnog međunarodnog takmičenja mladih u pisanju eseja koje zajednički organizuju „Goi Peace Foundation“ i Unesko u okviru Unesko programa Obrazovanje za održivi razvoj (ESD) je „Učenje od prirode“ („Learning from Nature“).

 

Takmičenje podržava Ministarsvo obrazovanja, kulture, sporta, nauke i tehnologije, Komisija Japana za saradnju sa Uneskom, Savez privatnih viših škola Japana, Ušrava za obrazovanja metropole Tokija, medijski javni servis NHK i medijska organizacija Nikei.

 

Za dobitnike prve nagrade biće organizovano uručivanje nagrade ministra obrazovanja u Tokiju 25. novembra 2017. godine, a organizator snosi troškove putovanja.

 

Krajnji rok za slanje radova je 15. jun 2017. godine. Informacija je dostupna i na internet prezentaciji fondacije www.goipeace.or.jp na kojoj će biti objavljeni i rezultati takmičenja 31. oktobra ove godine.

 

Pravo učešća imaju kandidati do 25 godina starosti, u dve starosne kategorije-deca (do 14 godina) i mladi (15-25 godina). U prilogu možete pronaći i brošuru sa informacijama o propozicijama takmičenja, i načinu slanja prijava.

 

Rok za slanje radova je 15.06.2017. godine.