/  Prakse

Advokatski/a pripravnik/ca

Vuković & Partners

Postavljeno: 29.03.2021.


OBLAST STUDIJA:
Pravo
LOKACIJA:
Beograd
ROK ZA PRIJAVU:
25. 04. 2021.


Potreban nam je: Advokatski/a pripravnik/ca, sa ili bez iskustva.

 

Zašto baš kod nas?

Zato što je Vuković & Partners kancelarija koja je iznedrila veliki broj uspešnih advokata, kancelarija koja je posvećena mentorstvu, gde ćete steći dovoljno znanja da samouvereno izađete na pravosudni ispit. Mi imamo za cilj da na kraju vašeg pripravničkog staža budete kompetentni, sigurni i kvalifikovani advokatski pripravnici koji poseduju niz profesionalnih veština.

 

Mi verujemo da ključ našeg uspeha leži u posvećenom odnosu prema klijentima i u potrazi smo za ljudima koji poseduju istu posvećenost i isti odnos prema timskom radu, uz izuzetno visok nivo profesionalnosti i ambicije za bavljenjem advokaturom.

 

Uslovi:

  • završen pravni fakultet
  • odlično poznavanje engleskog jezika
  • odlično poznavanje rada na računaru (MS Office)

 

Mi smo kancelarija koja se konstantno razvija i širi i koja je uvek spremna da svojim pripravnicima ponudi saradnju i dalji razvoj svoje advokatske karijere.

 

Ukoliko želite da što više naučite i tako postanete uspešni u svom poslu, a sve to u prijatnoj atmosferi mladog i motivisanog tima, uz adekvatnu finansijsku kompenzaciju, molimo iskoristite mogućnost i pošaljite svoju biografiju elektronskim putem.

 

Advokatsko ortačko društvo Vuković & Partneri zadržava pravo da kontaktira samo kandidate koji uđu u uži izbor.