Sat Najstudent ne može da funkcioniše bez JavaScript podrške.

Letnja praksa - Poker planning estimation tool

Inovatec d.o.o.

Postavljeno: 01.04.2021.
Oblast rada OBLAST STUDIJA:

Matematika, Elektrotehnika, Informacione tehnologije

Nivo NIVO:

Osnovne studije, Master studije

Jezici JEZICI:

Srpski

Lokacija LOKACIJA:

Kragujevac, Srbija

Trajanje TRAJANJE:

2 nedelje

Rok za prijavu ROK ZA PRIJAVU:
01.06.2021.

Letnja praksa - Poker planning estimation tool

Kragujevac

 

Inovatec praksa je namenjena studentima koji žele da usavrše svoje znanje i steknu praktična iskustva u radu u IT kompaniji.

 

Polazinici prakse u kompaniji Inovatec će proći kroz celokupan Product Development Lifecycle, od planiranja taskova, dokumentovanja taskova u Jiri, do implementacije.

 

Praksa će trajati 2 nedelje, pri čemu će studenti raditi sa sledećim tehnologijama: Angular, .NET Core, SQL Server, odnosno Jira, za menadžment taskova.

 

Tema za praksu je: Poker planning estimation tool

 

Obuhvata razvoj web aplikacije za poker planning estimation koja će pokriti autentikaciju, REST komunikaciju sa Jira platformom, čuvanje podataka za svaki estimation meeting, real time notification (signal R).

 

Razvijene komponente će postati trajan deo Inovatec proizvoda koje koristi više od 50 finansijskih institucija u Kanadi i SAD.

 

Praksa će se održavati radnim danima (ponedeljak-petak) u radno vreme (8-16h) u Inovatec prostorijama u Kragujevcu, ulici Zmaj Jovina 18, lokal 3 (opciono online).

 

Ako želiš da budeš deo Inovatec tima, apliciraj za praksu slanjem CV-ja na: hrserbia@inovatec.ca. Rok za prijavu je 1. jun 2021. godine.

 

 

 

 

Share
Sajt NajStudent.com koristi kolačiće kako bi ti pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da si saglasan sa korišćenjem kolačića. Saznaj više o kolačićima ovde.