Rok za prijavu na ovu praksu je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih praksi.

Naj Student - više od studiranja

  /  Prakse

Antidot › Nezavisna medijska mreža Zapadnog Balkana traži mlade saradnike


Jezik:
Srpski
Trajanje:
na upit
Nivo:
Osnovne studije, Master studije
Gradovi:
Beograd
Prijava na:
Oblast studija:
Mediji i komunikacije


Praksa sa mogućnošću stalnog angažovanja

Antidot ima za cilj da mladim studentima novinarstva/novinarima sa svih prostora Zapadnog Balkana ponudi novu platformu u okviru koje će oni imati priliku da:

  • Svoja dosadašnja znanja i veštine unapređuju i usavršavaju, kroz saradnju sa priznatim novinarima i medijskim stručnjacima iz najpoznatijih regionalnih i globalnih medijskih kuća, baveći se istraživačkim novinarstvom. 
  • Zajednički formiraju platofrmu koja će im dati mogućnost da, nakon usvojenih znanja i tehnika, objave svoj rad u štampanom, video ili audio obliku i iskoriste medijski prostor koji ova platforma ima kao regionalna medijska inicijativa.
  • Uspostave profesionalnu mrežu i databazu kontakata, tema, sagovornika i izvora koji će im biti neophodni u profesionalnom i ličnom razvoju.
  • Steknu jasniju sliku o regionu Zapadnog Balkana danas, umreženosti i povezanosti zahteva, reformskih procesa, izazova i prilika koje podrazumeva proces integracija.

 

Traže se:

  • studenti završnih godina iz oblasti medija/ komunikacija/ novinarstva
  • mladi neafirmisani novinari. 

 

Poslati CV na office@anti.media i motivaciono pismo od 150 reči. Praksa podrazumeva 1 mesec volontiranja i probnog rada, a posle ustanovljen honorar u zavisnosti od obostranog zadovoljstva. 

 

Više informacija o Antidot nezavisnoj medijskoj mreži Zapadnog Balkana možete naći na njihovom sajtu koji se nalazi ovde.