/  Prakse

Organizacija srpskih studenata u inostranstvu - OSSI › Possibility praksa u kompaniji Elixir Group

Rok za prijavu:
Dana za prijavu:
31. 07. 2019
11

Jezici:
Srpski, Engleski
Trajanje:
po dogovoru
Nivo:
Osnovne studije, Master studije
Gradovi:
Prahovo, Šabac
Prijava na:
Oblast studija:
Mašinstvo, Inženjerstvo, Tehnologija


OSSI i Elixir

 

Povratak u Srbiju nakon studija u inostranstvu za mnoge studente predstavlja veliku poteškoću. Šta sad? Kuda dalje? Gde se zaposliti? Da li ću imati priliku da primenim znanja stečena u inostranstvu ili će studije u inostranstvu biti samo jedna epizoda u mom životu?


Da bi pomogla studentima, Organizacija srpskih studenata u inostranstvu (OSSI) pokrenula je projekat pod nazivom „Possibiliti“ kako bi studentima iz inostranstva omogućila praksu u srpskim kompanijama i time podstakla njihovu reintegraciju u srpsko tržište rada.


Na veliko oduševljenje članova OSSI-ja, mnoge firme su podržale projekat i obezbedile prakse svim studentima koji žele da se usavrše u svojoj struci.

 

Svi zainteresovani studenti mogu da prate dešavanja na OSSI društvenim mrežama (Instagram i Fejsbuk) i pošalju svoje prijave i pitanja na mejl possibility381@gmail.com.

 

Nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju i da će ovaj projekat biti prekretnica u vašoj karijeri.

 

Possibility praksa u kompaniji Elixir Group

Šabac i Prahovo

 

Elixir Group obuhvata pet kompanija članica i preko 1500 zaposlenih. Ova kompanija je jedan od regionalnih lidera u oblasti hemijske industrije, proizvodnji mineralnih đubriva, i ostalim segmentima agrobiznisa.

 

Pozicije: 

  • Tehnolog
  • Mašinski inženjer

 

Trajanje prakse: po dogovoru uz mogućnost zaposlenja - Plaćen prevoz, uz dogovor za dnevnicu

 

Prijave: putem forme https://bit.ly/pOSSIbility-prijava i slanjem CV-ja na imejl adresu possibility381@gmail.com. U naslov email-a dodati ime firme, i obavezno navesti kontakt telefon.

 

Rok za prijavu: 31.07.2019.