Rok za prijavu na ovu praksu je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih praksi.

Naj Student - više od studiranja

  /  Prakse

Centar za obrazovanje "Đuro Salaj" › PR / Marketing praktikant


Jezik:
Srpski
Trajanje:
5 meseci
Nivo:
Osnovne studije
Grad:
Beograd
Prijava na:
Oblast studija:
Mediji i komunikacije, Marketing i PR


Centar za obrazovanje Đuro Salaj

PR / Marketing praktikant

Beograd

 

Ako želite da učestvujete u organizaciji događaja i komunicirate sa medijima, naučite kako se pišu saopštenja i različite vrste poslovnih pisama, oslobodite se od nelagodnosti dok obavljate telefonske razgovore (što čini osnovu klasičnog PR-a) i pritom želite da naučite šta sve danas jesu PR i marketing – imaćete šansu da učite digitalni marketing, i sve prethodno spomenuto, od stručnih osoba koje vode Centar za obrazovanje.

 

Osim toga, bićete upoznati sa osmišljavanjem i formiranjem različitih obrazovnih programa i aktivno ćete učestvovati u internoj i eksternoj komunikaciji.

 

Naš posao često je i pisanje projekata, tako da ćete imati mogućnost da učite i kako se pišu projekti, ali i da pratite tok realizacije, koordinirajući neke od događaja.

 

Praksa traje 5 meseci, 5 sati u toku dana. Prva tri meseca je neplaćena, ali osim znanja, kompenzacija je i besplatno pohađanje programa po izboru. Nakon toga, poslednja dva meseca obezbeđena je mesečna nadoknada u iznosu od 15.000 dinara. Praksa traje od februara do juna, a nakon letnje pauze od dva meseca, moguće je sa praktikantom nastaviti poslovni odnos.

 

Rad sa nama je rad u atmosferi podržavanja i osnaživanja, nesebičnog prenošenja znanja i razumevanja svih vaših potreba.

 

Zato, ukoliko ste pri kraju svojih studija ili ste ih nedavno završili, pošaljite nam CV elektronskim putem.

 

Obavićemo razgovor sa kandidatima koji nam privuku najviše pažnje pre svega trudom koji su uložili u pisanje svoje radne biografije, kao i sa onima koji su za vreme studiranja pokazali dodatnu angažovanost u studijskom radu. Nakon razgovora, jedna ili dve osobe moći će da započnu praksu kod nas.

 

Rok za konkurisanje: 27.02.2019.