Sat Najstudent ne može da funkcioniše bez JavaScript podrške.

Praksa u digitalnom marketingu

Žiška d.o.o.

Postavljeno: 30.04.2021.
Oblast rada OBLAST STUDIJA:

Marketing i PR

Nivo NIVO:

Osnovne studije, Master studije

Jezici JEZICI:

Srpski, Engleski

Lokacija LOKACIJA:

Beograd

Trajanje TRAJANJE:

5 meseci

Rok za prijavu ROK ZA PRIJAVU:
14.05.2021.

Praksa u digitalnom marketingu

Beograd

 

Mi smo kreativna agencija. Svi fotkamo, snimamo, pomalo dizajniramo, uglavnom za Internet. Treba nam neko ko je jednako kreativan i profesionalan koliko i mi. Pošto ove floskule stoje u svakom oglasu za posao znamo da ih svi preskoče. 

 

Zato još jednom: pogledaj naš YouTube, naš Instagram i naš Facebook. Ako su ti takve fore cool i želiš da praviš nešto slično – to je svakako dobar početak. Međutim, pogledaj i naš sajt i projekte. Nije sve što radimo ludo kreativno - dosta toga je svrishodno, detaljno i na vreme. Trebaš nam za oba. 

 

Ne treba ti iskustvo, poslovno. Poželjno je iskustvo, životno: ti nisi osoba koja je samo završila faks sa pristojnim prosekom. Ti imaš istinsku strast prema nečemu u životu. Ne samo hobi, već nešto što štreberski overthink-uješ. Verovatno niko drugi ne ceni to i ne konta, i ulupano je suludo vremena u to, ali si stvorio nešto što te veseli. To je urnebesan Instagram meme profil, kulturni portal, ragbi klub, video serijal jam session-a iz beogradskih knjižara – nešto

 

Šta je naša praksa?

Naša praksa se razlikuje po tome što se od prvog dana praktikantima dodeljuju realne odgovornosti. Dakle, od samog početka radiš na razvijanju osnovnih veština koje su potrebne jednom Menadžeru Društvenih Medija u ŽIŠKI: 

  • Komjuniti menadžment
  • Kopirajting
  • Fotografija
  • Projektni menadžment 

 

Praksa traje pet meseci, i podeljena je po veštinama koje treba postepeno da razvijaš. Svakog meseca radiš na razvijanju određene veštine. Na komjuniti menadžmentu radiš tokom prvog meseca, dok se kopirajting i fotografija protežu na po dva meseca, budući da predstavljaju zahtevnije oblasti. Projektni menadžment se jedini razlikuje – nemaš mesec za projekte, već na tome radiš od prvog dana prakse: komuniciraš sa dodeljenim klijentima, koordiniraš produkciju, ideš na sastanke itd. 

 

Ukoliko ubediš ostatak tima da možeš samostalno da izneseš zadatke iz tog meseca – čestitamo, prolaziš u naredni! U suprotnom, praksa se završava ranije. 

 

Za sve zadatke se možeš konsultovati sa dodeljenim mentorom sa timom u kom radiš, a imaš i prezentacije sa uputstvima za skoro sve – od toga kako da se zakačiš na WiFi, do toga kako da postaviš digital kampanju. Ovo smatramo najboljim udžbenikom za digitalni marketing u regionu, iako smo svesni da je naziv oksimoroničan. 

 

Sve ovo je dosta zathevno, pa provodiš puno radno vreme u kancelariji i praksa je plaćena od prvog dana. 

 

Ukoliko uspešno završiš ovih pet meseci, ponudićemo ti poziciju Menadžera društvenih medija u našem timu: sigurni smo da ćeš na kraju ove prakse moći samostalno da vodiš društvene mreže bilo kog klijenta! Uvek nam treba ljudi na ovoj poziciji, tako da je ova ponuda zagarantovana: na tebi je samo da pokidaš praksu! 

 

Kako da se prijaviš? 

Pre svega, razmisli još jednom da li je ovo za tebe. Možda pokušaš prvo kući, vidiš da li ti prija. Imaćeš vremena za to jer prijave su otvorene samo u januaru i u maju.  

 

Onda razmisli da li smo baš mi agencija gde želiš da počneš svoju karijeru. Dosta mi tu nešto filozofiramo po blogovima, drvimo u podkastima i burgijamo po projektima koje radimo za klijente. Ako počneš karijeru kod nas, rašćeš u agenciji organizovanoj totalno drugačije nego sve ostale tržištu. Neće bre svako da se mlati sa tim glupostima! 

 

Ako se ipak pronalaziš u svemu tome ili nemaš šta pametnije da radiš, pripremili smo jedan mali kreativni izazov. Znamo da nemaš iskustva i da te brine kako da se izdvojiš. Zato smo osmilili ovaj zadatak da ti u tome pomognemo: 

 

Don Drejper je kriogenički zamrznut na vrhuncu svoje karijere zbog retke bolesti. Sada je pronađen lek i juče su odmrznuli najboljeg Kreativnog direktora svih vremena. Don se probudio i shvatio da se svet za 50ak godina dobrano promenio – a on nema posao. Novac ga ne zanima, želi samo da pronađe mesto gde će najviše naučiti o komunikacijama 21. veka.  

 

Ti radiš u Žiški i dobijaš zadatak da ubediš Dona da radi sa tobom u našem timu. Ako pristane, ti ćeš mu asistirati u prilagođavanju i sa tobom će najbliže sarađivati. Dali smo ti Donov mejl, potrebno je da predstaviš sebe i Žišku na najimpresivniji način. Možeš mu slati mejl, prezentacije, linkove, fotke, video i hologramske zapise.

 

Treba nam i tvoj CV i evo par preporuka kako da ga napišeš… i par preporuka kako da ne upropastiš ovu prijavu. 

 

 Ako se tvoja prijava izdvoji, pozvaćemo te na test. Biće pismeni test uz poštovanje KOVID preporuka. 

 

E da, šalili smo se za ove hologramske zapise. Ali, voleli bismo da dobijemo jedan.

 

 

 

 

Share
Žiška d.o.o.

Žiška d.o.o. se nalazi na adresi Milutina Milankovića 1d u Beogradu.

Slika-790179
Sajt NajStudent.com koristi kolačiće kako bi ti pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da si saglasan sa korišćenjem kolačića. Saznaj više o kolačićima ovde.