Rok za prijavu na ovaj program je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih programa.

› "1 na 1" priča sa Nikolom Agatanovićem o izgradnji portfolia - meetup u Startit Centru Zrenjanin


Telefon:
na upit
Prijava na:
Website:
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije
Vrsta/tip programa:
Ostali programi
Jezik:
Srpski
Oblast:
Informacione tehnologije, Dizajn
Zemlja:
Srbija, Zrenjanin

U sredu, 17. aprila, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin biće održan treći ‚‚1 na 1″ live meetup, a ovog puta učesnici će razgovarati o tome kako napraviti dobar portfolio i koliko je on važan u karijeri.

 

Na ovom live meetupu Milan Milićev će voditi razgovor sa Nikolom Agatanovićem, koji se bavi product (UX/UI) dizajnom. Dizajnira digitalne proizvode za razne klijente u različitim industrijama i pričaće o svom iskustvu, razvoju karijere i kako treba izgraditi portfolio, kao i zbog čega je on zaista važan.

 

Na predavanju će prisutni imati prilike da čuju:

  • Kako je izgledao sam početak njegovog poslovanja i kako izgleda danas?
  • Kako je došao do prvog posla?
  • Gde je sve imao prilike da radi i koja je razlika raditi u kompaniji i kao frilenser?
  • Kako bira klijente?
  • Kako je napravio svoj portfolio i koji su saveti za početnike?
  • I još mnogo toga…

 

O učesnicima

Gost, Nikola Agatanović — bavi se dizajniranjem digitalnih proizvoda od 2012. Mišljenja je kako boravak u prirodi deluje kao antidot na sav stres kojem smo svakodnevno izloženi i zato krajem 2018. osniva Unplug House (www.unplug.house), koncept off-grid vikendica na točkovima koje će omogućiti boravak u najudaljenijim krajevima prirode bez gubitka svakodnevnog konfora.

 

Moderator, Milan Milićev — više od 10 godina se profesionalno bavi izradom veb sajtova i internet marketingom i do sada je kreirao preko 200 sajtova. Aktivno prati IT trendove, inovativna rešenja i kako najnovije tehnologije mogu da pomognu razvoju online poslovanja.

 

Prijava

Predavanje je zakazano za sredu, 17. april, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg Slobode 7, I sprat). Ulaz je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno da se zainteresovani prijave putem ove forme.