Rok za prijavu na ovaj program je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih programa.

› Poziv za Zbornik 5/2015


Telefon:
063/7313650
Prijava na:
na upit
Website:
Nivo studija:
na upit
Vrsta/tip programa:
Ostali programi
Jezik:
Srpski
Oblast:
Ekonomija, bankarstvo i finansije, Pravo, Upravne i organizacijske nauke, Mediji i komunikacije, Političke nauke, Sociologija, Psihologija, Pedagoške nauke, Turizam i ugostiteljstvo, Marketing i PR, Menadžment, Administracija, Preduzetništvo, Ljudski resursi
Zemlja:
Srbija,

NOVA NAUČNA EDUKATIVNA MISAO BR. 5/2015

 

 

Ako ste tokom godine propustili priliku da objavite stručne radove – prijavite se, svi apstrakti moraju biti pregledani i odobreni do 31.12.2015.godine.

 

 

U želji da pomognemo sve većem broju mladih ljudi, koji su suočeni sa surovom realnošću da ne mogu u naučnom časopisu ili nekoj od izdavačkih kuća, da publikuju svoje naučne i stručne radove bez, uglavnom, veće količine novca, Nomotehnički Centar Beograd, kreirao je projekat pod nazivom "Nova naučna edukativna misao", sa pozivom „Innovation…that’s it!“, koji predstavlja Zbronik radova studenata osnovnih, master i doktorskih studija svih akreditovanih Univerziteta u Republici Srbiji i Evropi, kao i onih koji su istražvači bez obzira da li su zaposleni ili ne.

 

 

Cilj našeg Zbornika je da na jednom mestu okupi stručne radove mladih koji predstavljaju inovaciju u nauci i predstavljaju novu naučnu edukativnu misao.

 

U potrazi smo za kretivnim temama, a jedini uslov je da iste imaju veze sa inovativnim rešenjima za lokalne probleme, u sledećim oblastima:

 

društvene nauke (ekonomija, pravo, političke nauke, filozofija, maketing) ili kultura.

 

Takođe, ukoliko imate Vašu temu koju želite da publikujete, naš Uređivački odbor Vas poziva da nam je pošaljete i dobićete u najkraćem roku odgovor da li smo u mogućnosti da istu objavimo. Naši saradnici mogu Vam pomoći oko prevoda na engleski jezik.

 

 

POZIV ZA ZBORNIK 5/2015 JE OTVOREN OD 25.12.2015.godine.

 

Do naznačenog datuma možete zatražiti Prijavni formular i i u istom periodu nam dostaviti Apstrakt (do 250 reči, popunjavate ga u prijavnom formularu).

 

Kompletne radove šaljete do 10. januara 2016.godine.