Rok za prijavu na ovaj program je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih programa.

Naj Student - više od studiranja

› Besplatan kurs Eksela za studente - "Eksel za poneti"


Telefon:
na upit
Prijava na:
Website:
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije
Vrsta/tip programa:
Ostali programi
Jezik:
Srpski
Oblast:
na upit
Zemlja:
Srbija, Beograd

Ako ste Student završne godine ili ste nedavno diplomirali na nekom od fakulteta Univerziteta u Beogradu, niste sigurni da posedujete dovoljno znanja za rad u Ekselu ili znate da ne znate dovoljno da biste samouvereno konkurisali za pozicije na kojima se traži znanje rada u ekselu, ovo je prilika za vas!

 

Prijavite se slanjem biografije i motivacionog pisma na m.jovanovic@razvojkarijere.bg.ac.rs sa naznakom Prijava za Eksel za poneti, najkasnije do 20. avgusta 2018. godine. Broj polaznika je ograničen.  

 

Selekcija polaznika obaviće se u periodu od 20. do 27. avgusta, uključiće i rešavanje jednog onlajn testa u ovom periodu, a odabrani polaznici biće obavešteni o ishodu selekcije do kraja avgusta.

 

Program počinje u prvoj nedelji septembra. Časovi će biti organizovani tri puta nedeljno u jutarnjim časovima u prostorijama SKIP centra u Dobrinjskoj 11.

 

Program realizuje Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata u saradnji sa kompanijom Trizma, uz podršku Srpsko-korejskog informatičko-pristupnog centra (SKIP centar) u okviru Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave Srbije.