Rok za prijavu na ovaj program je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih programa.

› Dvadeset načina kako zaista da zaradite od veb sajta


Telefon:
na upit
Prijava na:
Website:
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije, Doktorske studije
Vrsta/tip programa:
Ostali programi
Jezik:
Srpski
Oblast:
Informacione tehnologije, Dizajn
Zemlja:
Srbija, Šabac

U četvrtak, 17. januara, sa početkom u 18 časova će u Startit Centru Šabac biti održano predavanje na kojem će Milan Milićev pričati o tome koji su sve načini danas dostupni za zaradu uz pomoć veb sajta.

 

Kada znate kako da kreirate dobar veb sajt, pred vama se otvaraju mnogobrojne opcije za zaradu. Na meetupu će posetioci imati priliku da saznaju koji su to sve trenutno načini najefikasniji za monetizaciju veb sajta.

 

Takođe će na predavanju biti pojašnjene prednosti i mane svakog od ovih metoda. Svi prisutni će imati priliku da saznaju koji su to načini zarade dokazani i pouzdani i kako odabrati određene metode u odnosu na vrstu sadržaja koji kreiraju. Uz to će biti predstavljeni i konkretni primeri iz prakse u cilju ilustracije i analize, kao i dalje motivacije.

 

Ovo predavanje je namenjeno svima koji se interesuju za veb dizajn, imaju svoju ideju i traže što bolji način da je monetizuju ili jednostavno žele da počnu da zarađuju uz pomoć interneta i traže inspiraciju.

 

Predavač

Milan Milićev radi kao Lead Web Designer u digitalnoj agenciji Progressive Media.

 

Više od 10 godina se profesionalno bavi izradom veb sajtova i internet marketingom i do sada je kreirao preko 200 sajtova.

 

Držao je mnogobrojna predavanja, aktivno prati IT trendove, inovativna rešenja i kako najnovije tehnologije mogu da pomognu razvoju online poslovanja, a takođe je aktivan član WordPress zajednice.

 

Prijava

Meetup će biti održan u Startit Centru Šabac (Karađorđeva 27) 17. januara u 18 časova. Ulaz je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta prijava obavezna punjavanjem ove forme.