Rok za prijavu na ovaj program je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih programa.

Naj Student - više od studiranja

Nomcentar › Edukativna radionica: Napiši projekat


Telefon:
na upit
Prijava na:
Website:
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije
Vrsta/tip programa:
Ostali programi
Jezik:
Srpski
Oblast:
Zaštita životne sredine (ekologija), Održivi razvoj, čiste i obnovljive energije, Geografija, Ekonomija, bankarstvo i finansije, Pravo, Upravne i organizacijske nauke, Mediji i komunikacije, Političke nauke, Sociologija, Psihologija, Pedagoške nauke, Turizam i ugostiteljstvo, Marketing i PR, Menadžment, Administracija, Bezbednosne i vojne nauke, Preduzetništvo, Ljudski resursi, Projektni menadžment, Farmacija, Arhitektura i urbanizam, Zaštita na radu, Poljoprivreda , Šumarstvo, Veterina, Filozofija, Istorija, Dramska umetnost, Istorija i teorija umetnosti, Digitalna umetnost
Zemlja:
Srbija,

Udruženje Nomotehnički Centar iz Beograda, skraćeno Nomcentar, poziva Vas na edukativnu radionicu koja ima za cilj da Vam pomogne u osnovama kreiranja i pisanja projekata kojima konkurišu udruženja građana.

 

Svi polaznici, dobićete i korisne informacije vezane za vođenje udruženja građana, isto tako imaće mogućnost da postanu naši partneri i prijatelji, rado ćemo pisati o Vašim aktivnostima, jer znamo da je podrška na početku važna.

 

Nakon uspešno održanog drugog ciklusa online edukativne radionice, na osnovu povratne informacije naših učesnika, ponavljamo poziv u redizajniranom obliku.

 

Škola pisanja projekata ima za cilj da Vas upozna sa osnovama, pomogne u kreiranju sadržaja, aktivnosti, ciljne grupe, izveštaja i završetka projekta. Šta možete očekivati na edukaciji:

  1. Upoznavanje sa modelom rada udruženja, zatim polazi se od konkursa za projekte na kojima učestvuju udruženja građana, prvenstveno se obraća pažnja na kreiranje ideje, pisanje opisa predloga projekta, aktivnosti, targetiranje ciljne grupe, budžet projekta, pravdanje sredstava i izveštaji (mesečni, narativni i završni).
  2. Šta kada dođe preliminarna lista, potpisivanje ugovora, prava i obaveze.
  3. Na kraju, dobijate zadatak na osnovu čega ćete dobiti i Potvrdu o učešću u edukativnoj radionici, isti će Vam pružiti mogućnost da ono što ste u teoriji naučili primenite u praksi.

 

Prijava je otvorena do 20. novembra 2018. godine, odnosno do popune mesta.

 

Potrebno je pisati nam na neku od naših e-mail adresa, dobićete Prijavni formular kao i sve informacije.

 

Podaci koji se prikupljaju u okviru formiranja grupe učesnika, kao i podaci nastali u okviru pisanja projekata neće biti korišćeni u druge svrhe sem edukacije i biće izbrisani nakon održane edukacije. Kao dokaz ostaje Potvrda o učešću.

 

INFO i prijava: