Rok za prijavu na ovaj program je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih programa.

Naj Student - više od studiranja

› “Gde ideje prave prvi korak” – Konferencija Novi Lideri po dvanaesti put u Beogradu


Telefon:
na upit
Prijava na:
Website:
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije
Vrsta/tip programa:
Konferencije
Jezik:
Srpski
Oblast:
na upit
Zemlja:
Srbija, Beograd

27. aprila u Envoy Conference Centru u Beogradu biće održana konferencija Novi lideri, jedna od najvećih motivacionih konferencija za mlade u Srbiji. Konferencija se održava u okviru projekta “Novi lideri 2018”, a ovo je već dvanaesti put da se u Beogradu organizuje završnica ovog projekta, koji se pored Beograda realizuje u gradovima širom naše zemlje.

 

Projekat je započet 2006. godine i od tada svake godine mladi imaju priliku da čuju primere lidera iz svog okruženja. Ideja je da se jača liderstvo u Srbiji, podsticanjem mladih ljudi na proaktivan način razmišljanja i pokretanje inicijativa u smeru pozitivnih društvenih promena. Ove godine se, pored Beograda, konfernecija održava u još 11 gradova.

 

Ovogodišnjom temom  ‘’Gde ideje prave prvi korak’’ motivišu se mladi da preuzmu inicijativu za bolje sutra i naprave prvi korak u svojoj karijeri u oblasti preduzetništva ili korporativnom svetu, kao i da se okrenu aktivizmu na lokalnom nivou.  Govornici koji će biti inspiracija mladima ove godine u Beogradu su Milan Maglov, Tijana Koprivica, Mateja Živadinović, Galeb Nikačević, Ivan Bildi, Tamara Ćosić, Petar Vasić, Marko Nikolić i Jovana Miljanović.

 

Konferencija će okupiti preko 150 mladih delegata iz cele zemlje i istaknute lidere iz našeg društva. Osim govornika, predstaviće se i predstavnici kompanija koji će voditi interaktivne radionice.

 

Učešće je potpuno besplatno, a svi zainteresovani mogu se prijaviti putem sledećeg linka: http://bit.ly/novilideri2018

 

Novosti o Konferenciji Novi lideri možete pratiti na Facebook i Instagram stranici:

https://www.facebook.com/NewLeadersConference/

https://www.instagram.com/newleadersconference/