Rok za prijavu na ovaj program je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih programa.

Naj Student - više od studiranja

› ICT Security 2017


Telefon:
na upit
Prijava na:
Website:
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije, Doktorske studije
Vrsta/tip programa:
Konferencije
Jezik:
Engleski
Oblast:
Informacione tehnologije
Zemlja:
Srbija, Beograd

U 2017. godini Udruženje eSigurnost organizuje međunarodnu konferenciju ICT Security 2017 od 30. do 31. maja u Hotelu CrownePlaza u Beogradu.  Konferencija će se održati po četvrti put i jedan je od značajnijih IKT događaja u regionu po pitanju napredne bezbednosti informacija. Svaki učesnik konferencije može da prikupi 12 CPE bodova.

 

Međunarodna konferencija ICT Security iz godine u godinu prati trendove u informacionoj bezbednosti. Teme na konferenciji će biti grupisane u panele, a deo predavanja će biti posvećen bezbednosti bankarskog poslovanja uključujući i elektronsko i mobilno plaćanje, kao i bezbednost platnih kartica. Posebna predavanja biće o pravilnom upravljanju bezbednošću računarske mreže, bezbednosti mobilnih uređaja i aplikacija, problemima autentifikacije, naprednoj antivirusnoj zaštiti i bezbednosti Linux sistema, kao i o digitalnoj forenzici, etičkom hakovanju, penetration testovima, sistemima za oporavak podataka i najnovijim pretnjama i tehnikama zloupotrebe u informacionim sistemima.

 

U najavi su i radionice (workshops) na kojima će se prikazati sofisticirane tehnike napada na IKT sisteme, ali izneti i rešenja za kvalitetnu zaštitu. Na radionicama će se između ostalog pokazati do kojih problema mogu dovesti napredne zloupotrebe na IoT uređajima, u računarskoj mreži i digitalnom bankarstvu.

 

Više informacija o samom događaju možete naći na sajtu konferencije www.ictsecurity.co.