Rok za prijavu na ovaj program je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih programa.

Naj Student - više od studiranja

› Koncert El Sistema i prijatelji - poziv za volontere


Telefon:
na upit
Prijava na:
Website:
na upit
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije, Doktorske studije
Vrsta/tip programa:
Volonterski programi
Jezik:
Srpski
Oblast:
na upit
Zemlja:
Srbija,

Koncert El Sistema i prijatelji će biti održan u utorak 25. aprila 2017. u 20 časova u velikoj sali Kolarčeve zadužbine. Pripreme su već uveliko u toku ali potrebna nam je i vaša pomoć u vidu volontiranja!

 

Imate između 18 i 30 godina i živite u Beogradu ili Novom Sadu?

Želite kreativno da iskoristite slobodno vreme?

Zanimaju vas muzika i koncerti?

Želite da steknete novo  iskustvo i upoznate ljude iz oblasti kulture?

Javite nam se!

 

Na koncertu će se izvođenjem predstaviti preko stotinu dece, učesnika i učesnica projekta El Sistema Srbija iz Jagodine, Paraćina, Obrenovca, Novog Sada, Vranja, Surdulice i Bujanovca uz dirigentsku palicu El Sistema umetnika iz Venecuele Herarda Estrade. Uz uživanje u nastupu izvanrednih gostiju, profesionalnih džez muzičara, cilj koncerta je da proslavimo uspeh i predstavimo dostignuća dece iz El Sistema Srbija.

 

U zavisnosti od vaših afiniteteta i želja možete nam pomoći u sledećim segmentima:

  • u promociji koncerta u okviru promo tima(pisanje medijskih izveštaja, pravljenje foto i video dokumentacije, intervjui sa učesnicima, raspodela promo materijala i pozivnica gostima)
  • u okviru službe za goste(koordinacija odlaska/dolaska gostiju, njihovog rasporeda za koncert, koordinacija dece izvođača…)
  • na info pultu (komunikacija sa publikom i gostima koncerta…).

Za neke od poslova angažovanje će biti potrebno samo dok traje koncert, ali će neki od poslova početi ranije, a za neke ćete nam biti značajni i kada se koncert završi.

 

Ukoliko ste zainteresovani, molimo Vas pošaljite biografiju i napomenu za koji segment organizacije se prijavljujete, na mail musicartvolonteri@gmail.com najkasnije do 23.4.2017, a mi ćemo vas onda pozvati na kratko upoznavanje, te do 24.4.2017. obavestiti o tome rezultatima.

 

Za sva dodatna pitanja slobodno nam posaljite mejl na musicartvolonteri@gmail.com