Rok za prijavu na ovaj program je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih programa.

Naj Student - više od studiranja

› Konferencija studenata organizacionih nauka


Telefon:
na upit
Prijava na:
Website:
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije
Vrsta/tip programa:
Konferencije
Jezik:
Srpski
Oblast:
Ekonomija, bankarstvo i finansije, Mediji i komunikacije, Marketing i PR, Menadžment, Informacione tehnologije
Zemlja:
Srbija,

Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka sedmi put po redu organizuje Konferenciju studenata organizacionih nauka pod pokroviteljstvom Fakulteta organizacionih nauka i kompanije Nelt. Ideja konferencije je da se studentima omogući još jedan vid sticanja znanja iz oblasti informacionih tehnologija i menadžmenta, ali i  da se međusobno upoznaju, druže i stiču nove veštine.

 

Tradicionalno, konferencija će se realizovati u studentskom odmaralištu “Ratko Mitrović” na Zlatiboru, a ove godine će to biti u periodu od 26. do 30. oktobra.

 

Ovogodišnja tema konferencije nosi naziv “Izazovi savremenog poslovanja” i biće predstavljena kroz deset različitih podtema, koje se tiču relevantnih sfera poslovnog sveta, ali se takođe odnose i na stalne promene u okruženju, kojima se treba prilagoditi, kao i vođenju sopstvenog preduzetničkog poduhvata.

 

Delagati će imati priliku da čuju iskustva najboljih u svojim profesijama i dobiju korisne informacije iz prve ruke, ali i da se kroz interaktivna predavanja, radionice i razgovore sami oprobaju u nekim od izazova, koji čine savremeni poslovni svet.

 

StartUp, Bitcoin, E-commerce, Advertising, Hacking i It-security samo su neke od tema koje će obeležiti predstojeću konferenciju. Stoga, ukoliko želite da čujete nešto više o pomenutim temama, KSON je pravo mesto na kome možete da dobijete odgovore na sva vaša pitanja.

 

Da sve protekne u najboljem redu i ove godine pobrinuće se uigrani tim Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka, a sve dodatne informacije o konferenciji i načinu prijavljivanja možete pronaći na sajtu organizacije ili na zvaničnoj facebook stranici KSON-a.

 

Dođite i uverite se i sami zašto ceo FON ide na KSON!