Rok za prijavu na ovaj program je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih programa.

Naj Student - više od studiranja

› Konkurs za prijem novih članova Virtuelnog preduzeća


Telefon:
na upit
Prijava na:
Website:
na upit
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije, Doktorske studije
Vrsta/tip programa:
Volonterski programi, Ostali programi
Jezici:
Srpski, Engleski
Oblast:
Mediji i komunikacije, Menadžment, Ljudski resursi
Zemlja:
Srbija,

Virtuelno preduzeće „Tvoja šansa“ raspisuje konkurs za prijem novih članova. Otvorene pozicije u preduzeću su: menadžer ljudskih resursa, menadžer za odnose s javnošću, menadžer za uređivanje društvenih mreža, referent za traženje poslova i savetnik za poslovnu komunikaciju na engleskom jeziku.

 

Preduzeće predstavlja zajednicu sa virtuelnom organizacionom strukturom u kojoj mladi ljudi imaju priliku da steknu relevantne kompetencije za svoju karijeru uz pomoć karijernih savetnika i vršnjačkog mentorstva.

 

Reč je o usluzi koja se realizuje unutar projekta Podsticanja zapošljavanja mladih, koji se sprovodi u okviru Nemačke razvojne saradnje. Projekat sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ, u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije.

 

Cilj projekta je da pruži podršku svim mladima između 15 i 35 godina starosti, kako bi se bolje pozicionirali na tržištu rada i lakše i brže došli do posla. Za prijavu na konkurs neophodno je poslati CV i motivaciono pismo na imejl: radastojanovic@centarinventiva.com do 19. juna do ponoći.