Rok za prijavu na ovaj program je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih programa.

› Konkurs za volontere na Vitez Festu


Telefon:
na upit
Prijava na:
Website:
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije
Vrsta/tip programa:
Volonterski programi
Jezik:
Srpski
Oblast:
Upravne i organizacijske nauke, Mediji i komunikacije, Marketing i PR, Menadžment, Administracija, Informacione tehnologije, Dramska umetnost, Filmska umetnost, Fotografija, Digitalna umetnost
Zemlja:
Srbija, Beograd

Kraljevski red vitezova poziva mlade ljude viteškog duha, plemićkog ponašanja i snažne vere u viteštvo u kulturi, umetnosti i sportu, da se pridruže Festivalu viteštva sa najdužom tradicijom – Vitez FEST-u 2019 (20. - 21. april, Kalemegdan, «Nedelja viteštva» 15.- 19. april).

 

"Vitez Fest" je međunarodni viteški festival koji se, u saradnji sa Gradom Beogradom, Beogradskom tvrđavom, Turističkom organizacijom Srbije i Turističkom organizacijom Beograda, a sa blagoslovom Njegove Svetosti Patrijarha srpskog Irineja, pod pokroviteljstvom Nj.K.V Kneginje Linde Karađorđević, održava na veliki praznik dece - Vrbicu / Cveti na Beogradskoj tvrđavi.

 

Pod sloganom: "KLINCI I KLINCEZE, POSTANITE PRINČEVI U PRINCEZE!", oživljava pravu modernu interaktivnu bajku. Vitezovi, plemkinje, prinčevi i princeze u srednjevekovnim odorama, na prostoru viteškog Beograda iz 15. veka, mnogobrojnim posetiocima, turistima, medijima predstaviće Srbiju u novom ruhu – kao zemlju viteštva u svim segmentima društva. Tražimo vitezove, plemkinje, prinčeve, princeze koji će verodostojno prestavljati vitešku Srbiju Despota Stefana Lazarevića i opravdati poverenje i pokroviteljstvo Knjeginje Linde Karađorđević i njenih Prinčeva Đorđa i Mihajla.

 

Volontiranje se može obavljati u sledećim sektorima:

  1.  Sektor programa
  2.  Sektor produkcije
  3.  Sektor marketinga
  4.  Sektor administracije

 

Opis zaduženja:

Trajanje angažovanja: 10.02. - 10.05.

 

Kampanja: Asistiranje u PR-u, izradi aplikacije, menadžmentu organizacije, audio i video produkciji, scenografiji, kostimografiji, novinarstvu, promociji na internetu preko društvenih mreža i po određenim lokacijama u gradu, volonteri u odeždi Vitez Festa (brendirane majice, viteški kostimi, plemićke odore, fotografisanje i komuniciranje sa decom, turistima i prolaznicima, deljenje flajera, poziranje i sl).

 

Radno vreme: U zavisnosti od zaduženja 2-4 sata dnevno, a može i po dogovoru (09 – 22:30č)

 

Na samom festivalu: Asistiranje u svim sektorima festivala (PR, novinarstvo, doček i koordinacija učesnika i saradnika, komunikacija i razmena informacija i novosti sa posetiocima, čuvanje štandova, šatora, vrednih stvari, tehničko asistiranje kod bine, prenošenje i nameštanje bezbednosnih ograda, pomaganje u nameštanju štandova, izložbenih prostora, maketa, donošenje i odmošenje hrane i pića saradnicima i sl. Radno vreme: 2-6 sati dnevno (po dogovoru 08 – 21č).

 

Svi volonteri će dobiti sertifikat.

 

Prijava

Način prijave: Kraću biografiju (sa fotografijom) poslati na mejl adresu volonteri@vitezfest.org.

 

Molimo da u prijavi navedete slobodno vreme koje možete posvetiti festivalu (na dnevnom nivou fizički i onlajn).

 

U nadi, veri i ljubavi da ćemo se sabrati oko ovog viteškog projekta, želimo vam vitešku dobrodošlicu! 

 

Fejsbuk strana: https://www.facebook.com/vitezfest/  

Sajt Vitez Festa: http://vitezfest.org/srb/  

Sajt Kraljevskog Reda Vitezova: http://www.kraljevskiredvitezova.org/