Rok za prijavu na ovaj program je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih programa.

Naj Student - više od studiranja

› Konkurs za volontiranje u okviru Sajma stipendija 2017.


Telefon:
na upit
Prijava na:
Website:
na upit
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije, Specijalističke studije, Doktorske studije, MBA studije
Vrsta/tip programa:
Volonterski programi
Jezici:
Srpski, Engleski
Oblast:
na upit
Zemlja:
Srbija, Beograd

Sajam stipendija na Univerzitetu u Beogradu, u dvorištu i zgradi Kapetan Mišinog zdanja posetilo je prošle godine 3000 studenata tokom oba dana, učešće je uzelo preko 60 predstavnika različitih institucija učesnica, a u realizaciji događaja učestvovao je veliki broj studenata sa različitih fakulteta u svojstvu volontera Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.

 

Okupljamo novu sjajnu ekipu koja će ove godine zajedno sa nama napraviti još bolji sajam za svoje mlađe i starije kolege. Posetioci sajma će ovog septembra saznati više o različitim mogućnostima za nastavak studija i usavršavanje tokom studija u našoj zemlji i inostranstvu, i to iz prve ruke, od predstavnika institucija koje dodeljuju stipendije, i dobiti odgovore na pitanja u vezi sa  uslovima, načinom prijave i rokovima za konkurisanje.

 

Ukoliko želite da budete deo ove priče, imate vremena tokom septembra, priključite se organizacionom timu Sajma stipendija koji se održava 27. i 28. septembra u prostorijama Rektorata (Studentski trg1).

 

Konkurs je otvoren za studente svih fakulteta Univerziteta u Beogradu do 1.septembra 2017.godine, a prijavu možete popuniti na sledećem linku: https://goo.gl/ZD9TGj 

 

Počevši od 6. septembra Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu će organizovati niz sastanaka tokom kojih će se odabrani kandidati upoznati detaljnije sa projektom i svojim zaduženjima u okviru različitih timova (tim za promociju, logistiku, itd.). Nakon završetka Sajma stipendija svi volonteri će dobiti potvrdu o volontiranju.