Rok za prijavu na ovaj program je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih programa.

› Konsultacije o studiranju u inostranstvu 17. januara u Beogradu


Telefon:
060 56 987 65
Prijava na:
Website:
na upit
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije
Vrsta/tip programa:
Ostali programi
Jezici:
Srpski, Engleski
Oblast:
Ekonomija, bankarstvo i finansije, Menadžment, Informacione tehnologije, Modni dizajn, Dizajn
Zemlja:
Srbija, Beograd

Nemestic Studio organizuje besplatne konsultacije o studiranju u inostranstvu u coworking centru Smart Office, 17. januara 2019. godine sa početkom u 16.00h.

 

Želite da upišete fakultet u inostranstvu, a ne znate odakle da počnete? Nemestic Studiranje u Inostranstvu vam pomože prilikom odabira studijskog programa, pripreme neophodne dokumentacije za upis, pripreme portfolia, kao i kod same aplikacije za upis na  fakultet.

 

Vodimo vas na prestižne fakultete za dizajn, modu, komunikaciju, vizuelne umetnosti, menadžment, IT, ekonomiju i biznis. Upoznajte se sa Institutom Marangoni, Polimodom, Evropskim Institutom za dizajn IED, Domus Akademijom, fakultetom Politecnico iz Milana, Novom Akademijom lepih umetnosti NABA, Macromedia Univerzitetom, RM Istituto Moda e Design iz Milana, Evropskom školom ekonomije ESE, IFA Paris Internacionalnom Akademijom, Metropolitan Univerzitetom u Budimpešti, STC Higher Education na Malti i mnogim drugim.

 

Na konsultacijama đaci i studenti imaće priliku da saznaju sve o studiranju u inostranstvu: kako konkurisati za stipendije, pripremiti portfolio, koja dokumenta prikupiti za osnovne a koja za master studije kao i koje su mogućnosti za smanjenje školarine na osnovu ekonomske situacije roditelja.

 

Molimo sve zainteresovane da rezervišu svoje mesto za konsulatacije tako što će se prijaviti na mejl studiranje@nemestic.com ili na broj telefona 060 56 987 65 i ostaviti svoje ime, prezime i kontakt telefon. Broj mesta je ograničen.

Smart Office

Kneza Mihaila 33, Beograd
Četvrtak: 17.01.2019.
Trajanje konsultacija: 16-17h