Rok za prijavu na ovaj program je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih programa.

Naj Student - više od studiranja

› Kratka škola pisanja predloga projekata: Realizuj svoju ideju


Telefon:
na upit
Prijava na:
Website:
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije
Vrsta/tip programa:
Ostali programi
Jezik:
Srpski
Oblast:
Biološke nauke, Fizika, Geološke nauke, Hemija, Biohemija i molekularna biologija, Zaštita životne sredine (ekologija), Održivi razvoj, čiste i obnovljive energije, Geografija, Ekonomija, bankarstvo i finansije, Pravo, Upravne i organizacijske nauke, Mediji i komunikacije, Političke nauke, Sociologija, Psihologija, Pedagoške nauke, Turizam i ugostiteljstvo, Marketing i PR, Menadžment, Administracija, Bezbednosne i vojne nauke, Preduzetništvo, Ljudski resursi, Projektni menadžment, Arhitektura i urbanizam, Geodezija, Zaštita na radu, Telekomunikacije, Arhitektura, Poljoprivreda , Filozofija, Filologija, Modni dizajn, Digitalna umetnost
Zemlja:
Srbija,

Nakon uspešno održane radionice, pozivamo Vas na drugo druženje.

 

Imate ideju za svoj startap ili projekat, ili želite da nešto promenite u svom okruženju? Dušica će sa vama proći kroz najvažnije karakteristike projekata i opšte elemente konkursne dokumentacije, uz diskusiju i praktične primere kada su vaše ideje u pitanju.

 

Polaznici dobijaju priliku da prolaskom kroz obrasce projekata, dobiju uvid šta bi morali da urade da bi njihova ideja bila ostvarena i pretvorena u gotov proizvod. To znači da potpuni početnici koji ne znaju odakle da počnu, kao i oni koji su upućeni imaju priliku da u jednoj interakciji dobiju informacije o tome šta projekat treba da sadrži da bi bio dobro plasiran na inostranom tržištu, kako se vodi projekat u našoj državi, na koji način se predlog projekta piše, šta su obaveze u sprovođenju projekta.

 

Kratka škola pisanja projekta ima sledeću strukturu:

  • Upoznavanja prvih 5 minuta,
  • zatim 15 minuta prolazimo kroz opšte pozive, gde se konkursi mogu pronaći, na koji način se projektne aktivnosti planiraju i šta je struktura projekta.
  • 25 minuta rezevrisano je za objašnjenje kako projekat nastaje, na koji način se piše opis projekta, cilj, kako se određuje broj učesnika, kako se planiraju ljudski resursi u projektima.
  • 15 minuta predviđeno je za objašnjenje budžeta projekta, kao i izveštaja koji su neizostavni deo svakog projekta koji se sprovodi.
  • Ostatak od 30 minuta služi za diskusiju sa učesnicima, gde mogu slobodno davati ideje, pitati konkretna pitanja i dobiti opšte smernice kako da ideje pretvore u gotove projekte.

 

Cilj radionice je pomoć u realizaciji ideja. Radionica je interaktivna očekuje se potpuno učešće učesnika u radu. Proći ćemo kroz male zadatke i testove, da bismo apsolvirali sve što smo kroz predavanje prošli.

 

Više informacija i prijava na ovom linku.