Rok za prijavu na ovaj program je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih programa.

› Meetup: Kako do prvog posla?


Telefon:
na upit
Prijava na:
Website:
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije
Vrsta/tip programa:
Ostali programi
Jezik:
Srpski
Oblast:
na upit
Zemlja:
Srbija, Subotica

Studentima, srednjoškolcima i onima koji sa diplomom u ruci prave prve korake u svet odraslih najveća je briga kako se zaposliti i steći prvo radno iskustvo. Odgovore na neka od najčešćih pitanja u vezi pronalaženja prvog posla mladi će imati priliku da čuju od stručnjaka u oblasti ljudskih resursa na predavanju koje će biti održano 20. septembra u 18 časova u subotičkom Startit Centru.

 

Ovo predavanje je namenjeno mladim ljudima koji traže svoj prvi posao. Na predavanju će saznati gde sve mogu tražiti posao, koje su tipične greške u biografiji kandidata, kako da se pripreme za prvi razgovor, a tri gosta će imati priliku da prođu i kratku smiluaciju razgovora sa jednim od predavača.

 

O predavačima

Olja Vračarić, master psiholog i HR Biznis Partner u kompaniji Infostud i Branko Vukovac, master inženjer ljudskih resursa i HR Biznis Partner u kompaniji Infostud, već dugi niz godina rade na selekciji kandidata za potrebe kompanije koja sada već broji preko 170 zaposlenih i konstanto se širi.

 

Prijave

Događaj je zakazan za 20. septembar u 18 časova, u Startit Centru Subotica, (Korzo 1, drugi sprat). Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.