Rok za prijavu na ovaj program je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih programa.

Naj Student - više od studiranja

› Novi internet portal o kulturi – Poziv za studente


Telefon:
na upit
Prijava na:
Website:
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije
Vrsta/tip programa:
Volonterski programi
Jezik:
Srpski
Oblast:
Filologija, Dramska umetnost, Muzička umetnost, Likovna umetnost, Fotografija, Književnost, Dizajn , Arhitektura
Zemlja:
Srbija,

Na inicijativu dve studentkinje žurnalistike, a sa željom da se podigne svest o značaju kulture, osniva se portal o kulturi – Kulturadijacija.

 

Ako si student filologije i književnosti, likovne umetnosti, vajarstva, dramaturgije, arhitekture, dizajna, muzikologije ili žurnalistike ili te interesuje fotografija, ples ili street art i želiš da pišeš o tome, istražuješ i rezultate svojih istraživanja odmah objavljuješ, posećuješ i izveštavaš sa relevantnih događaja ili pomogneš kolegama studentima, a uz to naučiš i još po nešto novo i zanimljivo – javi nam se!

 

Pozivamo sve studente, ali i ostale, koji žele da se pridruže, da nam se jave na e-mail adresu kulturadijacija@gmail.com sa svojim podacima ( ime, prezime, mesto stanovanja, godište i godina studija ) i napišu ukratko kako žele da doprinesu svojoj sferi interesovanja.

 

Želimo da osnujemo tim koji će raditi na realizaciji ovog projekta i pomoći u podizanju svesti o značaju kulture kod mladih. Takođe, iz dosadašnjih iskustava u radu pri internet medijima i portalima, cilj nam je da oformimo tim koji će u prijatnoj kolegijalnoj atmosferi pisati, crtati, slikati, fotografisati, dizajnirati, istraživati, objavljivati na ovom portalu, ali i za sebe, svoje prijatelje i kolege, kao i sve ostale koji žele da saznaju više o nekoj temi, a ujedno i steći praktično radno iskustvo i tokom studiranja.

 

Portal Kulturadijacija je u izradi na adresi kulturadijacija.in.rs i biće u potpunosti funkcionalan najkasnije do kraja godine, dok se sa aktivnim radom počinje od januara 2016. godine.

 

Poziv će uvek biti otvoren, ali nemojte predugo čekati. Rad će u prvom periodu biti volonterski, nakon čega će preći i u honorarni.