Rok za prijavu na ovaj program je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih programa.

Naj Student - više od studiranja

› Otvoren poziv za besplatne obuke za web i grafički dizajn


Telefon:
na upit
Prijava na:
Website:
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije
Vrsta/tip programa:
Ostali programi
Jezik:
Srpski
Oblast:
Informacione tehnologije, Dizajn , Grafički dizajn
Zemlja:
Srbija,

Besplatne obuke iz osnova web i grafičkog dizajna održaće se od kraja septembra do kraja decembra, kroz program od 12 radionica.

 

Poziv je otvoren za sve, bez obzira na završenu školsku spremu, znanje ili iskustvo u oblasti IT-a. Radionice će se održati u Novom SaduBečejuTemerinu i PančevuNamenjene su pre svega mladima od 15 do 30 godina, ali i starijima koji su dugotrajno nezaposleni.

 

Prijave će se primati do 15.09.2017. godine

 

Više informacija o projektu možete saznati na www.designyourjob.org a o uslovima konkursa, samoj obuci i prijavne formulare koje je nephodno popuniti, možete pronaći ovde.

 

Obuke se realizuju u okviru projekra „Design your job II“ koji je podržan od strane EU kroz Erazmus + program i  koji se realizuje na prostoru Srbije, Hrvatske i Albanije.

 

Cilj projekta je unapređenje zapošljivosti pre svega mladih ljudi, kroz razvoj i testiranje specifičnih IT programa (razvoj web stranice / dizajn i grafički dizajn) traženih na tržištu rada, koji takođe mogu biti korišćeni za sistemsku prekvalifikaciju / dokvalifikaciju nezaposlenih osoba.

 

Projekat realizuje Centar za omladinski i društveni razvoj „RES POLIS“ iz Novog Sada zajedno sa partnerima.