Rok za prijavu na ovaj program je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih programa.

Naj Student - više od studiranja

› Otvoren poziv za Zbornik 4 - 2017


Telefon:
0637313650
Prijava na:
Website:
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije, Doktorske studije
Vrsta/tip programa:
Ostali programi
Jezik:
Srpski
Oblast:
Zaštita životne sredine (ekologija), Održivi razvoj, čiste i obnovljive energije, Geografija, Ekonomija, bankarstvo i finansije, Pravo, Upravne i organizacijske nauke, Mediji i komunikacije, Političke nauke, Sociologija, Psihologija, Pedagoške nauke, Turizam i ugostiteljstvo, Marketing i PR, Menadžment, Administracija, Bezbednosne i vojne nauke, Preduzetništvo, Ljudski resursi, Projektni menadžment, Informacione tehnologije, Mašinstvo, Saobraćaj, Zaštita na radu, Telekomunikacije, Arhitektura, Inženjerstvo, Tehnologija, Filozofija, Teologija, Filologija, Istorija, Arheologija, Antropologija i etnologija, Dramska umetnost, Filmska umetnost, Muzička umetnost, Likovna umetnost, Istorija i teorija umetnosti, Književnost, Digitalna umetnost, Stručno-teorijske sportske nauke
Zemlja:
Srbija,

Nakon duže pauze i na inicijativu naših članova, otvorili smo poziv za Zbornik broj 4/2017.

 

U želji da pomognemo sve većem broju mladih ljudi, koji su suočeni sa surovom realnošću da ne mogu u naučnom časopisu ili nekoj od izdavačkih kuća, da publikuju svoje naučne i stručne radove bez, uglavnom, veće količine novca, Nomotehnički Centar, kreirao je projekat pod nazivom Nova naučna edukativna misao, sa pozivom „Innovation…that’s it!“, koji predstavlja Zbornik radova studenata osnovnih, master i doktorskih studija svih akreditovanih Univerziteta u Republici Srbiji i Evropi, kao i onih koji su istražvači bez obzira da li su zaposleni ili ne.

 

Naš Zbornik izlazi redovno od 2013.godine, do sada smo uspešno publikovali 22 izdanja.

 

Cilj našeg Zbornika je da na jednom mestu okupi stručne radove mladih koji predstavljaju inovaciju u nauci i predstavljaju novu naučnu edukativnu misao, u potrazi smo za kretivnim ili novim temama, jedini uslovi su da iste imaju veze sa inovativnim rešenjima za lokalne probleme ili da ukazuju na probleme koji postoje, u sledećim oblastima: društvene nauke (ekonomija, pravo, političke nauke, filozofija, maketing) ili kultura.

 

Takođe, ukoliko imate Vašu temu koju želite da publikujete, naš Uređivački odbor Vas poziva da nam je pošaljete i dobićete u najkraćem roku odgovor da li smo u mogućnosti da istu objavimo.

 

POZIV ZA ZBORNIK  4/2017 otvoren od 10. novembra 2017. godine do 10. decembra 2017.

 

Do naznačenog datuma možete zatražiti Prijavni formular, u istom periodu nam dostaviti Apstrakt (do 250 reči, popunjavate ga u prijavnom formularu). Takođe, nakon što Apstrakt bude usvojen, imate rok za kompletne radove do 25. decembra! Objava do kraja decembra 2017. godine.

 

Prijavni formular možete preuzeti i ovde. Obavezno ga sačuvajte na računaru, popunite i nama pošaljite do 10. decembra ne neku od mail adresa.

 

 

Za sve detalje i informacije oko postupka objave, kontaktirajte nas na: