Rok za prijavu na ovaj program je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih programa.

Naj Student - više od studiranja

› Otvorene prijave za drugo izdanje ENTER konferencije — 25. i 26. aprila u Jugoslovenskoj kinoteci


Telefon:
na upit
Prijava na:
Website:
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije
Vrsta/tip programa:
Konferencije
Jezici:
Srpski, Engleski
Oblast:
Informacione tehnologije
Zemlja:
Srbija, Beograd

Druga po redu ENTER konferencija biće održana 25. i 26. aprila u Jugoslovenskoj kinoteci, u organizaciji udruženja građana Spacevent i međunarodne mreže ACM.

Na konferenciji će biti reči o aktuelnim temama kao što su:

  • Blockchain
  • AI
  • Data Science
  • IoT

 

Program će biti podeljen na četiri celine — predavanja: Tech Track i Short Talks, i radionice i panel diskusije. Poseban doprinos ENTER daje na polju afirmisanja i povezivanja žena koje se profesionalno bave informacionim tehnologijama, kao i onih koji su tek na početku svoje karijere ili donose odluku o njenom razvoju.

Govornici

U okviru Tech Tracka, Vladimir Lelićanin iz OriginTraila će govoriti o prednostima koje tehnologija blockchain donosi u rešavanju poslovnih problema. O ovoj tehnologiji govoriće i Ivan Bjelajac, suosnivač MVP Workshopa.

 

Nebojša Stojanović i Nenad Gligorić iz DunavNET-a pričaće o primeni IoT-a u proizvodima masovne potrošnje, kao i o pravnim regulativama koje se tiču razvoja softvera prema GDPR-u.

 

O trendu upotrebe Data Science-a u marketingu govoriće nam Dina Dicić. Nina Radojičić i Anđelka Zečević sa Matematičkog fakulteta održaće predavanja o razvoju veštačke inteligencije i mašinskog učenja.

 

IT profesionalci i entuzijasti biće u prilici da besplatno učestvuju na konferenciji uz obaveznu prijavu na sajtu konferencije.