Rok za prijavu na ovaj program je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih programa.

Naj Student - više od studiranja

› Poziv za učešće P2P: Challenging Extremism (P2PCE)


Telefon:
na upit
Prijava na:
Website:
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije, Doktorske studije
Vrsta/tip programa:
Ostali programi
Jezik:
Engleski
Oblast:
Mediji i komunikacije, Političke nauke, Marketing i PR, Bezbednosne i vojne nauke, Informacione tehnologije
Zemlja:
Srbija,

EdVenture Partners (EVP) i Institut za evropske poslove (IEP) uz podršku Stejt Dipartmenta SAD pozivaju zainteresovane i motivisane studente da učestvuju u izuzetno inovativnoj i uzbudljivoj globalnoj inicijativi P2P: Challenging Extremism (P2PCE). Odabrani kandidati imaće priliku da pokrenu i vode kampanju protiv nasilja i ekstremizma na Internetu i osvoje put u Vašington D.C. u junu 2017 gde će predstaviti svoju kampanju!

 

Cilj programa jeste uključiti studente iz oblasti marketinga i komunikacija, digitalnih medija, informacionih tehnologija, bezbednosti, političkih nauka, mirovnih studija, kao i ostalih relevantnih nauka, u proces osmišljavanja i sprovođenja društveno značajnih digitalnih kampanja koje podstiču i uključuju veliki broj ljudi i tako pronađu najbolji mehanizam u borbi protiv onlajn nasilja i ekstremizma sa ciljem sprečavanja daljeg regrutovanja novih članova ekstremističkih grupa.

 

Pozivamo studente osnovnih, master i doktorskih studija Univerziteta u Beogradu koji poseduju srpsko državljanstvo, i imaju od 18 do 30 godina da pošalju svoju biografiju i popunjen prijavni formular na p2pce@iea.rs najkasnije do 15. januara 2017. do 23:59 časova.

 

Rezultati konkursa biće objavljeni na www.iea.rs 20. januara 2017. do 23:59 časova.

 

Participacija za učešće na programu iznosi 20 evra u dinarskoj protivvrednosti. Svi troškovi učešća na programu pokriveni su od strane organizatora i uključuju: školarinu, razvijanje i vođenje kampanje, reklamiranje na Facebook-u i materijale. 

 

Više o programu možete videti na sajtu Instituta za evropske poslove na sledećem linku, gde takođe u delu Aplikacioni proces možete preuzeti prijavni formular:

http://iea.rs/p2p-challenging-extremism/.