Rok za prijavu na ovaj program je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih programa.

Naj Student - više od studiranja

› Poziv za volontere – Oseti vajb „Music test-a”


Telefon:
na upit
Prijava na:
Website:
na upit
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije
Vrsta/tip programa:
Volonterski programi
Jezik:
Srpski
Oblast:
na upit
Zemlja:
Srbija,

Želiš da budeš deo energičnog tima, naučiš kako funkcioniše organizovanje jednog muzičkog festivala, prisustvuješ audicijama, polufinalnoj i finalnoj večeri takmičenja mladih izvođača, i budeš, ne samo svedok rađanja budućih zvezda,već i desna ruka poznatih izvođača?

 

„Music test“ je pravo mesto za tebe!

 

U pitanju je treća sezona manifestacije, posvećena afirmaciji solo izvođača i bendova koji stvaraju kvalitetnu autorsku muziku iz oblasti rock-a, pop-a, hip-hopa. Kandidati prolaze kroz sedam audicija, polufinale i finale. Žiri čine eminentni muzičari domaće scene i osim ocenjivanja, svojim savetima pomažu takmičarima u njihovom daljem napredovanju. Posebna poslastica su poznati bendovi, gosti poslednje dve večeri, koji će sa mladim nadama deliti stejdž. Nakon svih devet krugova, ostaju tri pobednika. Po jedan iz svakog žanra. Najtalentovaniji biće nagrađeni snimanjem albuma i video spota.

 

Dakle, ključno je da voliš muziku, dobru i pozitivnu energiju i da shvatiš da si kao deo našeg tima važna karika u organizaciji manifestacije! Učestvovanjem možeš da stekneš iskustvo iz oblasti marketinga, menadžmenta, novinarstva…

 

Na mejl office@musictest.org potrebno je da nam pošalješ: ime, prezime, datum rođenja, kao i kontakt telefon.

 

Rok za prijave je 15. avgust.