Rok za prijavu na ovaj program je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih programa.

Naj Student - više od studiranja

iSerbia › Priključi se iSerbia timu u okviru projekta Studentsko rangiranje fakulteta!


Telefon:
na upit
Prijava na:
Website:
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije
Vrsta/tip programa:
Volonterski programi
Jezik:
Srpski
Oblast:
na upit
Zemlja:
Srbija,

O čemu se radi?

Udruženje iSerbia za svoj primarni cilj ima podizanje kapaciteta mladih u preduzetničkom ali i u obrazovnom smislu. Bitna karika u celom sistemu jesu fakulteti koji svojim obrazovnim kadrom, infrastrukturom kao i odnosom profesora prema studentima zauzimaju značajno mesto da svi mi kao pojedinci ali i društvo idemo napred.

 

iSerbia je godinama unazad bila element pritiska, kontrole ali i podsticaja visokoškolskog sistema u Srbiji koji se ogledao kroz istraživanje naziva Studentsko rangiranje fakulteta. Ponavljanjem istraživanja iz godine u godinu rezultati se ažuriraju i na taj način u kontinuitetu oslikavaju promene i razvoj visokoškolskog sistema u Srbiji viđen očima studenata, prema kriterijumima koje studenti smatraju važnim. 

 

Rezultati, aktivnim studentima, omogućavaju sagledavanje kvaliteta studiranja na svojim fakultetima u odnosu na druge fakultete, a budućim studentima su ovi podaci neprocenjivi, posebno pojedinačni izveštaji koji sumiraju kako su studenti ocenili svoj fakultet prema nekoliko desetina različitih parametara!

 

Ovim putem vas pozivamo da uzmete aktivno učešće u novom istraživanju Studentsko rangiranje fakulteta 2018 i na taj način zajedničkim snagama damo pravu sliku studiranja u Srbiji i napravimo Novu rang listu svih fakulteta koju će odrediti njihovi studenti.

 

Pogledajte kako je to bilo akademske 2011/2012 i 2013/2014 godine.

 

Ko može da se prijavi?

Mladi sa boravištem pretežno u Beogradu, starosti od 19 do 28 godina, koji žele da učestvuju u anketiranju studenata o pitanjima koja se tiču njihovog fakulteta i uslova studiranja. Poželjno je prethodno iskustvo na projektima, ali su najbitniji entuzijazam i zainteresovanost za studentske teme.

 

Opis zaduženja

Učestovanje u anketiranju studenata na terenu i onlajn, kao i ispunjavanje zadataka u cilju što uspešnije realizacije projekta.

 

Vrsta angažmana i radno vreme

Angažman je volonterski i na dobrovoljnoj bazi. Obavlja se u delom putem interneta, a delom uživo uz rad sa mentorom.

 

Radno vreme zavisi od tempa rada svakog pojedinca i nije striktno definisano – praksa je u trajanju od dva meseca, sa 5 - 10 radnih sati nedeljno, za dobijanje preporuke i potvrde o obavljenoj praksi.

 

Nagrada?

  • Razvijanje sopstvenih potencijala;
  • Sticanje iskustva rada na projektima;
  • Preporuka i potvrda o obavljenoj praksi;
  • Mogućnost unapređenja na više pozicije;
  • Umrežavanje sa eminentnim ljudima iz raznih oblasti;
  • Najbolji praktikanti-volonteri dobijaju besplatan kurs na Kampster platformi

 

Rok za prijavu

Poziv je otvoren do 30. aprila 2018. godine. Međutim, savetujemo da se prijavite i pre toga, jer će rad početi ubrzo po prijavi, a mesta su ograničena!

 

Način prijave

Da biste se prijavili, kliknite ovde.

Više informacija možete pronaćina sajtu iSerbia.