Rok za prijavu na ovaj program je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih programa.

Naj Student - više od studiranja

› Primena grafičkog dizajna u interaktivnim medijima - radionica u Startit Centru Beograd


Telefon:
na upit
Prijava na:
na upit
Website:
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije
Vrsta/tip programa:
Ostali programi
Jezici:
Srpski, Engleski
Oblast:
Dizajn , Grafički dizajn
Zemlja:
Srbija, Beograd

Ako jedna slika govori hiljadu reči – onda jedna animacija govori deset hiljada. Zato će uz malo truda i jednostavne alate prisutni naučiti da učine svoj sadržaj atraktivnijim, dodajući pokret grafičkim elementima.

 

U četvrtak, 21. marta, pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže u beogradskom Startit Centru od 18 časova na radionici posvećenoj stvaranju animacija. Radionica predstavlja prolazak kroz proces pravljenja jednostavne “flat” animacije.

 

Prisutni će na različitim primerima videti kako jednostavna animacija može da doprinese sadržaju interaktivnih medija, tako što povećava interesovanje korisnika. Takođe će raditi i na konkretnom primeru sa pripremljenim fajlovima za jednostavnu flat animaciju. Uz pomoć predavača, učesnici će proći i kroz proces pripreme i čuvanja animacija za određene medije.

 

Ova radionica je osmišljena za grafičke dizajnere koji imaju određeno iskustvo u izradi jednostavnih ilustracija ili ikonica.

Za ovu radionicu će biti potrebni Adobe Illustrator, Adobe After Effects + online programi i resursi.

 

Predavači

Nikola Dimitrijević, Senior Designer, uz asistenta Marinu Rajić, Junior Designer.

 

Prijava

Događaj će se održati U četvrtak, 21. marta sa početkom u 18 časova u beogradskom Startit Centru (Savska 5). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna.