Rok za prijavu na ovaj program je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih programa.

Naj Student - više od studiranja

› Prvi Game Jam Festival ovog avgusta u novosadskom Startit Centru


Telefon:
na upit
Prijava na:
Website:
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije
Vrsta/tip programa:
Ostali programi
Jezici:
Srpski, Engleski
Oblast:
Informacione tehnologije, Grafički dizajn, Digitalna umetnost
Zemlja:
Srbija, Novi Sad

Game Jam Festival je zapravo game jam koji traje 21 dan, tokom kojeg će učesnici imati priliku da dožive potpuni indi game development. Od ideje, razvoja, marketinga do publishinga i recenzija.

 

Svake subote od 11. avgusta do 1. septembra u terminu od 12 do 19 časova, prijavljeni timovi će imati priliku da dođu u novosadski Startit Centar i odslušaju predavanja na temu game developmenta od ljudi iz industrije. Nakon predavanja biće održana kratka feedback sesija, gde će timovi međusobno i zajedno sa predavačima diskutovati o trenutnom stanju njihovih igara nastalih tokom Jama, a veče će biti nastavljeno u novosadskom Kulturnom centru LAB. Tokom subotnjeg dana učesnici će moći da rade na igrama u Startitu, a ostalim danima odakle god učesnicima odgovara (od svoje kuće, kancelarije, kafića, parka, coworkinga…).

 

Svaki tim će na kraju festivala (1. septembra) svoju igru uploadovati u jedan unikatan bundle na itch.io, koji će se prodavati za simboličnu cenu (prethodno izglasanu poslednjeg dana festivala), a od svake prodate kopije će dobijati deo zarade.

 

Prijava

Game Jam Festival će biti održan od 11. avgusta do 1. septembra u novosadskom Startit Centru (Miroslava Antića 2). Prisustvo događaju je besplatno, ali je prijava obavezna popunom ovog formulara.

 

Svi prijavljeni će blagovremeno biti obavešteni o preciznoj satnici festivala kao i o detaljnijim pravilima ovog događaja.

 

Za sve novosti vezane za Game Jam Festival pratite Indiestellar facebook stranicu kao i njihov discord kanal.