Rok za prijavu na ovaj program je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih programa.

› Razgovori o virtuelnoj i proširenoj realnosti sledeće nedelje u Beogradu


Telefon:
na upit
Prijava na:
Website:
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije
Vrsta/tip programa:
Ostali programi
Jezik:
Srpski
Oblast:
Informacione tehnologije
Zemlja:
Srbija, Beograd

Produžena realnost (eng. Extended reality), koja uključuje virtuelnu, proširenu i pomešanu realnost, je jedna od tema o kojoj se danas najčešće priča u IT svetu. Među njima pomešana realnost je najinovativnija i verovatno najzanimljivija.

 

Na predavanju koje će se održati u prostorijama kompanije Zuehlke, 17. aprila u 18 i 30, o ovoj temi će govoriti: Suzana Suvajac, Elena Vučeljić, Zlatan Radetinac, Bojan Jelača, Aleksandar Zeljković i Frederik Grundelsvajler.

 

Oni će na ovim razgovorima predstaviti posetiocima pomešanu realnost, zatim će govoriti o načinu kako se razvija ova tehnologija, kako se prave i testiraju aplikacije, predstaviće projekte na kojima rade, poput HoloLinca, i načine na koje ova tehnologija može da se primenjuje. Uz to predavači će govoriti i o tome kakva je budućnost ove tehnologije.

 

Više detalja o predavanjima, kao i satnici događaja, dostupno je na sajtu kompanije Zuehlke.

 

Prijava

Razgovor o pomešanoj realnosti će biti održani 17. aprila sa početkom u 18 i 30 u prostorijama kompanije Zuehlke (Bulevar Milutina Milankovića 1ž). Ulaz na događaj je slobodan, ali je broj mesta ograničen, pa svi zainteresovani svoje mesto mogu rezervisati na ovom linku.