Rok za prijavu na ovaj program je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih programa.

Naj Student - više od studiranja

› Sinergija 17 - konferencija posvećena IT temama, biznisu i tehnologiji


Telefon:
na upit
Prijava na:
Website:
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije, Doktorske studije
Vrsta/tip programa:
Konferencije
Jezici:
Srpski, Engleski
Oblast:
Informacione tehnologije
Zemlja:
Srbija, Beograd

Sedamnaesta Sinergija po redu namenjena je koliko IT stručnjacima toliko i korisnicima informaciono-komunikacionih tehnologija. Ova konferencija će se održati pod sloganom Engage Digitally i ticaće se IT-ja, tehnologije i biznisa.

 

Prva dva dana, 25. i 26. oktobar, biće Tehnički dani posvećeni aktuelnim IT temama, novim tehnologijama i njihovoj primeni. Treći, Biznis dan, rezervisan je za temu digitalne transformacije u okviru koje će gosti konferencije kroz panel diskusije i predavanja naglastiti značaj i doprinos digitalizacije u razvoju ekonomije i društva. Tog dana, organizator konferencije, Microsoft Srbija, ugostiće i Džejmsa Vitakera, trenutno inženjera Microsofta. Pre nego što se zaposlio u ovoj multinacionalnoj kompaniji, Džejms je radio za FBI, ali i Google u kom je vodio timove koji su razvijali Chrome, Maps i Google+, kao i u IBM-u, Ericssonu, SAP-u i Cisco-u gde je bio freelance developer.

 

Osim glavnog programa, biće otvorena i Expo zona, gde će posetioci biti u prilici da se upoznaju sa proizvodima, rešenjima i ponudom partnera konferencije.

 

Prijave

Registracija za ovaj događaj počela je krajem avgusta na sajtu Sinergije. Promotivni period u okviru kog je cena kotizacije za Tehničke dane 31.000 dinara (+PDV) i 25.000 (+PDV) za Biznis dan traje do 15. septembra, a ostale informacije o cenama i pogodnostima možete da nađete ovde. Prijave su moguće do samog početka konferencije.

 

Konferencija se održava od 25. do 27. oktobra u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.