Rok za prijavu na ovaj program je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih programa.

Naj Student - više od studiranja

› Studentska IT konferencija "We are the FUTURE of IT"


Telefon:
na upit
Prijava na:
na upit
Website:
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije
Vrsta/tip programa:
Konferencije
Jezici:
Srpski, Engleski
Oblast:
Informacione tehnologije
Zemlja:
Srbija,

Studentska IT konferencija "We are the FUTURE of IT" u organizaciji Studentske unije Fakulteta tehničkih nauka Novi Sad održaće se na Zlatiboru od 13. do 16. oktobra 2017. godine. Cilj projekta je okupljanje studenata iz IT sektora sa što više fakulteta iz zemlje, upoznavanje sa savremenim tokovima i trendovima u oblasti informacionih tehnologija i nadogradnja njihovih znanja i veština.

 

Predstojeća We are the FUTURE of IT konferencija će uz pomoć stručnih predavača, radionica i praktičnih primera približiti studentima najbitnije trendova iz sveta tehnološkog preduzetništva. Ovo će biti prava prilika da mladi prikupe potrebno znanje i iskustvo kako bi započeli svoje karijere u pomenutoj industriji, kako bi dobili šansu za napredovanje i stručno usavršavanje. Sa druge strane, cilj samog projekta je da okupi studente iz IT sektora sa svih fakulteta u Srbiji radi:

  • Razmene informacija i iskustava, različitim načinima pristupa i rešavanja konkretnih problema u oblasti informacionih tehnologija,
  • Upoznavanja sa načinom rada i poslovanjem IT kompanija u Srbiji,
  • Sticanja novih znanja i veština,
  • Ličnog kontakta i upoznavanja sadašnjih studenata i ljudi iz privrede,
  • Uspostavljanja trajnog profesionalnog kontakta i buduće očekivane saradnje.

„We are the FUTURE of IT“  je konferencija na kojoj se nudi čisto znanje, na zanimljiv način ćeš naučiti vredne i inovativne veštine od vrhunskih predavača i stručnjaka. Dok čitaš ovaj tekst u svetu se dešava neko IT čudo. Dođi da zajedno stvaramo. Budi deo čuda!

 

Više informacija o samom događaju, poput cena učesničkih paketa i prijava moguće je pronaći na zvaničnoj Facebook stranici konferencije We are the FUTURE of IT.