Rok za prijavu na ovaj program je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih programa.

Naj Student - više od studiranja

Global TESOL College › Teach English in China


Telefon:
+381645395910
Prijava na:
Website:
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije, Doktorske studije
Vrsta/tip programa:
Ostali programi
Jezik:
Engleski
Oblast:
Filologija
Zemlja:
Kina,

Završili ste fakultet i imate dobro znanje Engleskog jezika? Kako Vam se čini ideja da provedete godinu dana u Kini gde ćete raditi kao predavač Engleskog jezika?

 

Već u martu 2018. Godine, možete postati deo Global TESOL College programa i time ostvariti prvi korak na putu ka Kini i velikoj avanturi.

 

Global TESOL College - Kina

 

Od 1972. Global TESOL College Canada nudi obuku ESL (English as second language) nastavnika. Danas, kao jedan od najstarijih i najuglednijih programa, TESOL obezbeđuje obuku i podršku osobama između 21 i 35 godina širom sveta. Dizajniran je da pomogne talentovanim i upornim ljudima da ostvare svoje ciljeve u karijeri. Naši instruktori su lideri u oblasti TESOL programa, koji imaju napredne studije u raznim oblastima kao što je obrazovanje, i poseduju decenije iskustva u nastavi engleskog jezika kako međunarodnim studentima tako i studentima iz lokalnih područja.

 

Predstavnici Global TESOL College dolaze iz Kanade kako bi predstavili program na Sajmu obrazovanja koji se održava u Beogradu 9. i 10. marta u hotelu Crowne Plaza. Sa početkom u 14:00 časova, a tokom oba dana, bićete u prilici da čujete direktno uključivanje učitelja Engleskog jezika sa našeg područija kojima je Global TESOL College obezbedio radne ponude u Kini. Oni će na najbolji način prikazati kako izgleda biti predavač Engleskog jezika i kako im se život izmenio od kada su se odlučili na ovaj korak.  

 

Global TESOL College - Kina

 

Naredna obuka za predavače Engleskog jezika održaće se od 14. do 18. marta 2018. u Beogradu. Prijave za martovsku obuku možete obaviti na Sajmu obrazovanja, gde ćete ujedno i upoznati predavače Global TESOL College. Obuka za predavače traje 5 dana nakon čega sledi online deo obuke po čijem završetku postajete sertifikovani predavač Engleskog jezika.

 

Uslovi za apliciranje na program:

  • 21-35 godina
  • Visok nivo znanja Engleskog jezika
  • Obrazovanje: kandidat mora da poseduje fakultetsku, diplomu Više škole ili da bude na nekom od postdiplomskih programa (master studije, doktorske studije, specijalističke studije, specijalizacije). Kandidati koji će steći diplomu u skorijem vremeskom peridou, takođe mogu da budu razmotreni za ovaj program.

 

Program obuhvata:

  • Obuku za predavača Engleskog jezika nakon čega učesnik postaje sertifikovan predavač Engleskog jezika. Sertifikat izdaje Global TESOL College.
  • Asistenciju u pronalasku poslovnih ponuda za posao predavača Engleskog jezika u Kini

 

Global TESOL College - Kina Global TESOL College - Kina Global TESOL College - Kina

 

Posao predavača Engleskoj jezika u Kini je takav da radni sati iznose od 30 do 40 sati nedeljno, a radni ugovori se potpisuju za period od 10 do 12 meseci. Postoji mogućnost da produžite ugovor u školi u kojoj ste zaposlen. Smeštaj obezbeđuje poslodavac, a u velikom broju slučajeva i refunadciju za troškove avio karte po isteku ugovora. Plata se kreće od 1000 do 1200 USD što omogućava komforan životni stil imajući u vidu da troškovi života na mesečnom niovu iznose oko 400 USD.

 

Posetite nas na Sajmu obrazovanja, 9. i 10. Marta.

 

Za dodatne informacije, kontakt je marina@globaltesol.com.