Rok za prijavu na ovaj program je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih programa.

Naj Student - više od studiranja

› Tribina za studente "Digitalizuj svoju budućnost"


Telefon:
na upit
Prijava na:
Website:
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije
Vrsta/tip programa:
Ostali programi
Jezik:
Srpski
Oblast:
na upit
Zemlja:
Srbija, Beograd

"Digitalizuj svoju budućnost“ naziv je studentske tribine koju petu godinu zaredom organizuje kompanija Schneider Electric, uz podršku Francusko-srpske privredne komore, tokom trajanja Francuske nedelje.

 

Tribina će biti održana u petak, 17. novembra od 11 časova u ICT HUB-u (Kralja Milana 10), a obuhvatiće sesije simulacija razgovora za posao, kao i panel diskusiju na temu digitalnog poslovanja.

 

Ovogodišnji učesnici panel diskusije biće Dejan Marković, generalni direktor kompanije Schneider Electric, Vuk Guberinić iz kompanije CAR:GO, Vladimir Stanković iz kompanije Petguards i Dušan Srbljak sa YouTube kanala PC AXE, koji će govoriti o promenama u poslovanju koje sa sobom donosi digitalna era, iskustvima startup kompanija i IoT uticajima. Događaj će moderirati Jana Stevanović iz ICT HUB-a.

 

Na ovom interaktivnom događaju studenti će imati priliku da učestvuju na simulacijama razgovora za posao sa HR menadžerima kompanija Schneider Electric, Atos, Hitchinson i Manpower, koji će ih posavetovati kako da unaprede svoje predstavljanje na budućim razgovorima za posao.

 

Prijavljivanje za učestvovanje u ovom događaju je obavezno i vrši se do 16. novembra do 12 časova putem mejla office@ccfs.rs. U subject-u mejla je potrebno navesti "Prijava za studentsku tribinu". Pošalji nam svoje ime i prezime, naziv fakulteta na kojem studiraš i kontakt telefon. 

 

Detaljne informacije o događaju dostupne su na sajtu Francusko-srpske privredne komore.