Rok za prijavu na ovu stipendiju je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih stipendija.

Naj Student - više od studiranja

  /  Stipendije

Arhitektonski studio ARSA raspisao je konkurs za stipendije


Trajanje:
1  semestar
Zemlja:
Srbija
Jezik:
Srpski
Prijava na:
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije
Vrsta/tip:
za studiranje
Website:
Oblast studija:
Arhitektura

Arhitektonski studio ARSA raspisuje konkurs za dodelu stipendija za najbolje studente arhitekture III, IV, V (master studije) godine studija.

 

Cilj konkursa jeste da studenti steknu dodatna znanja i iskustva praktičnog rada na samostalnim projektima.

 

Studenti na departmanu arhitekture u toku trajanja studija ili neposredno po završetku, nailaze na probleme praktičnog rada usled nemanja iskustva. Upravo zato se arhitektonski studio ARSA odlučio na ovaj korak. Stipendija nudi kandidatima mogućnost rada na projektima studija, nudi im mogućnost da ličnim radom i zalaganjem podignu svoje profesionalne kapacitete koristeći prostor i opremu studija.

 

Stipendija se odvija uz mentorstvo, a stipendisti samostalno biraju probleme grada koje žele da rešavaju i da rade na njima. Takođe, u toku stipendiranja u prostorijama Studija će biti održavane edukativne radionice koje će voditi stručnjaci iz oblasti arhitekture.

 

Stipendija je namenjena studentima arhitekture i trajaće 6 meseci. U toku stipendiranja obezbeđena su finansijska sredstva stipendistima u iznosu od 6.000 dinara.

 

Konkurs je otvoren do 1. oktobra 2018. godine.

 

Prijaviti se mogu studenti iz Novog Pazara, Tutina, Sjenice, Plava i Raške koji studiraju arhitekturu u Novom Pazaru, Beogradu, Sarajevu, Novom Sadu, Nišu i Podgorici.

 

Kriterijumi za izbor:

  • studentski portfolio
  • motivaciono pismo
  • intervju sa odabranim studentima.

 

Prijave slati na konkurs@arsastudio.com.