Rok za prijavu na ovu stipendiju je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih stipendija.

Naj Student - više od studiranja

  /  Stipendije

Besplatno školovanje na ITAcademy i BusinessAcademy za osobe sa invaliditetom


Trajanje:
2  semestra
Zemlja:
Srbija
Jezik:
Srpski
Prijava na:
Nivo studija:
MBA studije
Vrsta/tip:
za studiranje
Website:
Oblast studija:
Ekonomija, bankarstvo i finansije, Informacione tehnologije

LinkgroupKompanija LINK group će za 2013/2014. godinu dodeliti osam besplatnih školovanja za osobe sa invaliditetom sa prebivalištem u Srbiji, a kompletna obuka će se obavljati onlajn. Oni koji budu napisali najinspirativnija motivaciona pisma i pokazali na koji način im ovo školovanje može pomoći u budućnosti za posao kojim žele da se bave dobiće besplatno školovanje na BusinessAcademy i ITAcademy u Beogradu.

 

Konkurs traje do 15. oktobra 2013. godine, a više informacija o pravilima konkursa dostupno je na sledećem linku. Konkursnu dokumentaciju potrebno je poslati na mejl scholarship@link-group.eu. Zainteresovani mogu da izaberu program koji žele na BusinessAcademy (http://www.biznis-akademija.com/)ili ITAcademy (http://www.it-akademija.com/).

 

– Želeli smo da pomognemo osobama sa invaliditetom da steknu praktična znanja iz oblasti bizinisa i informacionih tehnologija, koja će im omogućiti da na tržištu rada budu konkurentni i da postanu prvi izbor poslodavca za mnoga zanimanja koja donosi savremeno poslovanje. Mnogi aktuelni poslovi danas mogu da se obavljaju od kuće, naročito kada je u pitanju IT – kaže Nikola Subotić, izvršni menadžer kompanije LINK group.

 

On dodaje da danas preko 70% polaznika na ITAcademy i BusinessAcademy kurseve pohađa onlajn, koristeći platformu za učenje na daljinu, te da je na taj način kurseve ove dve obrazovne ustanove već koristilo i nekoliko desetina osoba sa invaliditetom.

 

Inače, planirano je da stipendije budu podeljene na teritoriji tri države u kojima postoje obrazovne ustanove kompanije LINK group: u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Rumuniji. Ukupan broj ovih internacionalnih stipendija predviđenih za konkurs je 20, čija je ukupna vrednost 40.000 evra, od čega će u Srbiji biti podeljeno osam, a u Bosni i Hercegovini i Rumuniji po šest.

Motivaciono

 

Za sve dodatne informacije u vezi sa konkursom, možete se obratiti Milici Nastasić, putem maila: milica.nastasic@link.co.rs.