Rok za prijavu na ovu stipendiju je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih stipendija.

Naj Student - više od studiranja

  /  Stipendije

Cotrugli Business School › Executive MBA i MBA stipendije za menadžere


Trajanje:
4  semestra
Zemlja:
Srbija
Jezici:
Srpski, Engleski
Prijava na:
Nivo studija:
MBA studije
Vrsta/tip:
za studiranje, za usavršavanje
Website:
Oblast studija:
Menadžment

COTRUGLI Business School, poslovna škola u regionu Jugoistočne Evrope, dodeljuje MBA i EMBA stipendije u ukupnom iznosu od 200.000 EUR najboljim menadžerima Srbije.

 

Za EMBA stipendije mogu se prijaviti svi oni koji su dosad stekli minimalno petogodišnje relevantno radno iskustvo na pozicijama srednjeg ili višeg menadžmenta, imaju završen fakultet i znanje engleskog jezika. Vrednost EMBA programa iznosi 18.000 EUR + PDV, a biće dodeljeno šest polovičnih, kao i nekoliko stipendija u vrednosti od 30% školarine.

Menadžeri koji su stekli minimalno trogodišnje relevantno radno iskustvo, završili su fakultet i znaju engleski jezik mogu se prijaviti za MBA stipedije čija je vrednost 10.000 EUR + PDV. I ovde će biti dodeljeno šest polovičnih i nekoliko stipendija u iznosu od 30% ukupne školarine.

COTRUGLI programi su akreditovani od strane AMBA asocijacije, sprovode se po najvišem standardu poslovne edukacije u Evropi i namenjeni su menadžerima Jugoistočne Evrope.

U okviru društveno odgovornog poslovanja, COTRUGLI Business School svake godine organizuje stipendijski proces u svim zemljama Jugoistočne Evrope. Cilj projekta je da podstakne pozitivne promene i motiviše više desetina talentovanih menadžera da se usavršavaju i svojim primerom menjaju društvo nabolje.

Više informacija o stipendiji možete naći na sajtu COTRUGLI Business School

Rok za prijavu je 12. april 2017. godine.