/  Stipendije

Hybrid IT Solutions stipendije - bez obaveze za zaposlenje

Hybrit d.o.o.

Postavljeno: 30.09.2019.


LOKACIJA:
Srbija
JEZICI:
Srpski, Engleski
PRIJAVA NA:
NIVO STUDIJA:
Osnovne studije, Master studije
OBLAST STUDIJA:
Informacione tehnologije
ROK ZA PRIJAVU:
15. 12. 2019.

Stipendije bez obaveze za zaposlenje u Hybrid IT Solutions

Hybrid IT Solutions podržava studente i stipendira ih bez ikakvih obaveza dok ne završe fakultet, pod jednim uslovom - da kod nas uspešno odrade praksu.

 

S obzirom da sa kvalitetnim i školovanim programerima svi dobijamo, mi želimo da studentima ostavimo mogućnost da i kao juniori opušteno biraju za koga će da rade kada završe fakult. Zato smo odlučili da uvedemo stipendiranje studenata bez ikakvih obaveza sa njihove strane, osim da, naravno, nastave sa studijama.

 

Koji su uslovi za dobijanje stipendije?

Studenti završnih godina Fakulteta tehničkih nauka i Prirodno-matematičkog fakultetu u Novom Sadu na smerovima vezanim za softverski inženjering, koji kod nas završe praksu i dobiju dobre ocene od mentora, dobijaju mesečnu stipendiju sve dok ne završe fakultet ili se zaposle.


Za ovakav vid stipendiranja studenti nemaju nikakvu obavezu prema firmi Hybrid IT Solutions, ne moraju da dolaze u kancelariju, ne dobijaju nikakve radne zadatke niti imaju obavezu da se nakon diplomiranja zaposle kod nas. Jednostavno želimo da motivišemo i pomognemo studentima za koje smatramo da zaslužuju.

 

Kako se ocenjuju kandidati?

Kandidati koji odrade praksu ocenjuju se nakon svake završene faze u procesu selekcije stipendista. Ocenjuju se:

  • Praksa (u smislu pokazanog znanja, proaktivnosti i posvećenosti zadacima)
  • Use case (radi se code review)
  • Opšti utisak mentora o kandidatu za vreme trajanja prakse

 

Prijavom za praksu studenti ulaze i u proces selekcije za stipendiju. Sve detalje o praksama pročitajte na našem sajtu http://www.hybrid-it.rs/praksa-hybrid-it-solutions/

 

Da biste se prijavili za stipendiju, odnosno na praksu pošaljite CV na contact@hybrid-it.rs

 

Uvek smo tu za studente

Studenti su uvek dobrodošli da nas posete u našim kancelarijama, posebno ukoliko imaju konkretna pitanja vezana za struku.

 

Konkuriši na praksu