Rok za prijavu na ovu stipendiju je istekao.
Ovde možete pogledati pregled trenutno aktuelnih stipendija.

Naj Student - više od studiranja

  /  Stipendije

Stipendije Vlade Republike Indonezije (KNB 2017) za osnovne i master studije


Trajanje:
na upit 
Zemlja:
Indonezija
Jezik:
Engleski
Prijava na:
na upit
Nivo studija:
Osnovne studije, Master studije
Vrsta/tip:
za studiranje, za istraživanje
Website:

Vlade Republike Indonezije je otvorila konkurs za stipendije KNB 2017. za osnovne i master studije za državljane zemalja u razvoju (uključujući i Srbiju i Crnu Goru).

 

Stipendije su namenjene studentima iz zemalja u razvoju (uključujući i Srbiju i Crnu Goru) koji žele da steknu diplomu osnovnih ili master studija na jednom od šesnaest istaknutih univerziteta u Indoneziji. 

 

Zvanično pokrenut 2006. godine od strane Generalnog direktorata za visoko obrazovanje Republike Indonezije, ovaj program privlači značajan broj studenata širom sveta (tokom 2016. godine upisano je više od 950 studenata iz 78 zemalja u razvoju).

 

Ko može da se prijavi:

  • studenti koji su stekli diplomu osnovnih studija. Studenti koji poseduju diplomu master studija nisu legitimni kandidati;
  • kandidati do 35 godina starosti;
  • studenti koji poseduju TOEFL, IELTS ili drugi sličan sertifikat poznavanja engleskog jezika.

Šta pokriva stipendija: mesečne troškove života, povratnu avio kartu, dodatak za udžbenike, dodatak za istraživanja, zdravstveno osiguranje, troškove života tokom pripremnog perioda (kurs indonežanskog jezika u trajanju od najviše 12 meseci).

 

Rok za prijavu: 30. maj 2017. godine

 

Više informacija o uslovima programa i načinu prijave možete videti ovde i  ovde.

 

Za sva dodatna pitanja možete kontaktirati Ambasadu Republike Indonezije u Beogradu putem telefona 011 3635666 ili e-mail adrese enidiponegoro@yahoo.com