/  Stipendije

Stipendije za osnovne i master studije - University of Northampton 2019.

Postavljeno: 21.02.2019.


LOKACIJA:
Velika Britanija
JEZIK:
Engleski
NIVO STUDIJA:
Osnovne studije, Master studije
OBLAST STUDIJA:
na upit
ROK ZA PRIJAVU:
15. 01. 2020.

University of Northampton International Scholarship u iznosu od 30% popusta na godišnju školarinu za osnovne i master studije, koja se dodeljuje na osnovu opšteg akademskog uspeha.

 

Više informacija možete dobiti od predstavnika ove institucije na Međunarodnom sajmu obrazovanja EDUfair 8. i 9. marta u Belexpocentru u Beogradu - ili posetite kancelariju obrazovnih savetnika IntegralEdu: www.integraledu.rs.

 

Univerzitet u Northemptonu nalazi se u srcu Engleske - u Northemptonu, koji je lociran u središtu države, sa veoma dobrim saobraćajnim vezama sa Londonom, Birmingemom i drugim velikim gradovima. Ovaj univerzitet jedan je od najmlađih u UK, ali već mnogo doprinosi društvu.

 

Osvajao je brojne nagrade u oblasti obrazovanja, a najvažniji aspekat Univerziteta u Northemptonu jeste to što svojim studentima i diplomcima omogućava da ostave svoj pečat u svetu. Ovaj univerzitet prvi je u UK koji je dobio naziv Changemaker Campus 2012. godine.

 

Univerzitet se fokusira na kurseve koji su interesantni i važni za industriju, na odlične predavače i strastvene studente, kao i na novi kampus. Studentsko okruženje je prijateljsko, a studenti dobijaju neprestanu podršku od svojih profesora. U prilog tome ide i činjenica da procenat zapošljavanja njegovih diplomaca iznosi čak 96%.

 

Rok za prijavu

Uz prijavu za studije podnosite i prijavu za stipendije:

  • rok za prijavu za osnovne studije: 15.01.2020.
  • za master studije nije određeno.

 

Konkuriši na praksu