Naj Student - više od studiranja

  /  Studije

Visoka škola modernog biznisa - MBSMenadžment u uslužnom biznisu


Nivo studija:
Master studije
Zemlja:
Srbija
Grad:
Beograd
Jezik:
Srpski
Cena:
Trajanje:
4 semestra
Početak:
decembar
Izvođenje nastave:
Redovno
Oblast studija:
Menadžment


Menadžment u uslužnom biznisu

Po završetku osnovnih akademskih studija studenti se, mogu upisati i na diplomske, odnosno - master studije. Master studije - Menadžment u uslužnom biznisu omogućuju studentima da uspešno izučavaju uslužne organizacije, njihov menadžment i eksterno poslovno okruženje i tako suštinski spoznaju holistički okvir menadžmenta usluga.

 

Savladavanjem diplomskih (master) studija - studenti su osposobljeni da razumeju specifičnost raznih uslužnih organizacija i da njima uspešno upravljaju. Osim toga, studenti su osposobljeni da nastave školovanje na doktorskim studijama u oblasti menadžmenta i biznisa.

 

Studije traju dve godine, a planom i programom je predviđeno polaganje dvanaest ispita – osam u prvoj i četiri u drugoj godini studija. Na kraju, potrebno je napisati i odbraniti završni master rad. Završetkom master studija stiče se 120 ESPB.

 

Nakon ostvarenih 180 ESPB na osnovnim akademskim studijama i 60 ESPB na prvoj godini master studija, studenti stiču akademsko zvanje - diplomirani menadžer, a nakon uspešno završene i druge godine master studija i ostvarenih još 60 ESPB, studenti stiču akademski naziv, master-menadžer.

 

Na master studije mogu se upisati kandidati sa završenim trogodišnjim i četvorogodišnjim akademskim studijama, s tim što kandidati sa završenim trogodišnjim studijama pohađaju obe godine master studija, a kandidati sa završenim četvorogodišnjim akademskim studijama pohađaju samo drugu godinu master studija.

 

Struktura studijskog programa

Prva godina

Obavezni predmeti:

Izborni predmet 1:

Izborni predmet 2:

Izborni predmet 3:

Druga godina

Obavezni predmeti:

Izborni predmet 4:

Izborni predmet 5:

 

Više informacija možete pronaći na našem sajtu http://mbs.edu.rs/

 

Kontakt:

Visoka škola modernog biznisa

Terazije 27, IV sprat, 11000 Beograd

 +381 11 4120-700

 +381 11 4120-701

 office@mbs.edu.rs

Kontaktiraj
Visoka škola modernog biznisa - MBS